5 saker du alltid borde göra, innan klockan slår 08.

Känna dig redo att ta dig an vilken utmaning som helst?

Starta dagen på ett underbart sätt.

1. De dricker citronvatten
Om du dricker ett glas vatten med citron i det första du gör väcker du kroppen, och din energi går upp, både fysiskt och mentalt. För att få ut bästa effekten av ditt glas, så bör du dricka vattnet det första du gör, på tom mage. Efter att du svept ditt citronvatten bör du vänta 15-30 minuter innan du äter. Perfekt tid att göra sig i ordning på, eller klämma in några träningsövningar. Citroner är fulla med c-vitamin och antioxidanter, så ett surt glas på morgonen är något av det bästa du kan göra.

2. De hinner med ett träningspass innan jobbet
Inget snoozande här. Tim Cook och Richard Branson har något gemensamt, utöver att vara framgångsrika; de går upp innan klockan slår 06 för att hinna träna innan arbetsdagen. Alla vet vi att träning är bra, och flera olika studier visar att personer som tränar varje dag har mer energi och en mer positiv attityd än de som inte tränar. Om du börjar med vanan att träna varje dag innan jobbet så kommer dina energinivåer att hållas mer i balans under dagen. På så sätt kan du ju också få mer gjort. Succé!

3. De kopplar bort från sociala medier
Istället för att direkt skrolla igenom nattens händelser på Instagram, Twitter och Facebook det första man gör när man vaknar, så kan det löna sig att göra precis tvärt emot. Det är troligt att du förlorar fokus när du direkt dyker in i andras liv det första du gör. Ägna istället den första vakna tiden till att göra något avslappnande som sätter en positiv start på dagen.

4. De praktiserar mindfulness
Alla behöver vi koppla av ibland, och mindfulness har blivit ett populärt sätt att göra så på. Ska man göra bra ifrån sig på jobbet är det en stor, stor fördel om man själv mår bra och är i balans. Forskning har visat att mindfulness är bra mot stress, och ökar förmågan att koncentrera sig och ökar den sociala intelligensen.

5. De sätter upp en tydlig plan för dagen
Inget, eller så lite som möjligt, ska lämnas åt slumpen. Ett minut för minut-schema är det bästa som förespråkas, och när du planerar din dag så noggrant du kan så ökar chanserna att du ska lyckas genomföra det du tänkt dig. Planera, planera, planera är alltså ledorden här.

Idén till detta blogginlägg kommer från Forbs.com - https://www.forbes.com/sites/travisbradberry/2016/10/18/7-things-wildly-successful-people-do-before-730-am/?sh=3eb8cd8e69e3

Kram vart du än må vara. /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer