-Vargen kommer, hallå, hallå hör ingen. Skrek han. Dagen när dom sa. Ekonomi -Jag, vadå jag?

Tro, hop och kärlek. En gång trodde jag på det. Sen gav jag upp.

Idag tror jag på det igen. Oavsett vad andra säjer, tycker och tänker.
Men du tyck gärna illa om mig, det är helt ok. Men du vad gör du åt din situation?

Alla kan, säjer jag väldigt ofta. Det är ju ett motto jag tror sten hårt på. Men om man inte försöker så kan man heller aldrig lära.

ELLER?

I min värld finns det 2 alternativ. Gör eller gör inte. Inget mitt i mellan. Jag kanske är svart vit här men jag tror på att vi alla kan komma ditt vi vill. Jag tror inte "att ge upp" är ett allternativ.
Att inte göra är samma som inte våga i min värld. DET ÄR OKI men då behöver man hjälp.
Hjälp finns att få bara man är villig att se och ta den...

Vi vet inte bäst- Jag tror vi vet, det vi vet. Det är oftast mer än du kan tänka dig.
Bäst är vi på att vara dom vi är. Jag tror att tillsammans kan vi göra mycket, mycket mer.

Jag tror att om vi vill något kommer vi att se lösningarna, även fast dom många gånger känns omöjliga.
Jag tror att du är den som är bäst på dig, inte den du bor med, är gift med eller tillsammans med.
Den kan tycka och tänka. Ge dig råd, stå vid din sida med allt där till.
MEN den kan inte få dig att tro att du inte kan, det är fel eller på annat sätt ge dig skuldkänslor över deverse saker...

DET är fel.

Jätte fel. Är det så att denna person gör så är det dags att tänka om. Då är det dags att ta reda på vad du kan göra åt detta. Sen nysta i det du kommer fram till.

Men du är den som måste bestämma hur du vill ha det.

Ekonomi... Jag, vadå jag???

Om jag skulle lyssna på min närmsta omgivning runt mig så skulle jag inte vara den jag är idag. Då skulle jag inte vara någon alls. Jag skulle vara en liten nolla i ett hörn någonstans.

Denna falska tillvaro jag levt i så många år är nu ett faktum. Så det är ännu mer dags att göra något åt den. Jag började, svaret kom snabbt. Jag skulle inte göra det för då vaknade "nemesisen" till liv igen,

Jag gav mig inte, jag fortsatte göra det jag tror på.

Jag har alltid sagt att mina "nemesis" är dom som borde vara närmast mig. Sant konstaterar jag här och nu. Jag konstaterar att den jag har närmast mig är den som är falskast och det är bara leva med det och fortsätta vägen till frihet.

För frihet kommer det är jag säker på. Frihet på alla plan, livet, kärlek, ekonomiskt.

Ja ekonomi var det. Jag kan jag det??? Nej inte enligt min/mina nemesis säjer att jag inte kan det. Men dom har ingen aning om vilken koll jag har. Dom vet inte hur mycket jag har räknat, vridit och vänt på pengar i alla år. Dom räknade inte ut månadens kostnader då vi skulle äta, tvätta, klä oss mm 6 personer, 3 hundar och 1 katt på ca 3000-4000 kr och fick det att gå runt. Dom åkte inte och handlade, där man fick stoppa tillbaka smöret, mjölet eller annat i hyllan.

Nopp jag kan inte ekonomi. Jag har absolut ingen koll. SORRY min sarkasm här. Men detta har retat upp mig så enormt att jag har svårt att släppa detta.

Glöm inte att alla har en historia att berätta så även jag... Eller vad säjer du "Fredrik Fredriksson" En dag skall jag berätta historien om denna internet ikon som tala om för mig att det var "ZitaZoo Mot Världen" mitt under värsta tiden på den ö vi bodde på i 10 år....
Då skall jag berätta historien om hur jag drev en av Sveriges största bloggar som denna nemesis fick mig att lägga ner. Tack snälla du jag har lärt mig så mycket alla dessa år.
Utan dig hade jag inte gjort allt jag sen gjorde... Tack för att du givit mig modet att ta ett steg i taget och få det gjort.

Med det sagt så går jag vidare för denna gång

Nu är det dags att göra en sak jag inte vågat förut. Så här kommer det...

Under ser du en bild på mig. En bild där jag mår bra. I går kväll fick jag reda på att när jag mår bra och är glad så är den närmast mig en lirare (stockholmsk slang betyder en kille, spelare.. så ni vet gotlänningar) som är glad med mig på falska grunder. Allt som händer runt mig mitt fel. Allt som jag sagt så länge är inte dennes sätt utan mitt.

Ja varför inte säjer jag. Om denne person ser det så är det ju upp till hen. Jag skiter ärligt i vilket för jag är just nu på en skön plats i mitt liv och där tänker jag stanna, utvecklas och få till det.

Så jag fortsätter göra något åt saker och ting oavsett vad du tycker.

Fortsätt gärna att ta allt i från mig vänner, kärlek och barnen är ju redan försvunna.

Det är oki för när detta är över har jag vunnit i alla fall.

Jag har vunnit mig. Så enkelt är det.

Pojken och Vargen

Kan du den fabeln om inte se här under.

Oärlighet, falskhet och saker man inte kan stå för är något jag har jätte svårt för, speciellt om det finns i min nära omgivning...

Saknaden är enorm...

Älskar er, så mycket, ni är bäst.

Ni är finast i världen. Tills vi ses igen, ha det bäst!

Kram vart ni än må vara/ZitaZoo

Klicka på denna bild och läs min text på engelska Ones Again!

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer