Alla har en historia....

"MEN"Kan du berätta den på en gång eller behöver du vänta?

Ja det är frågan jag ställer när jag utbildar människor i marknadsföring med influenser som grund.

- Att våga synas och ge sig själv i sitt eget företagande.
- Att våga ge den sparken som många behöver för att nå sitt varför som är grunden till allt när man gör sitt företagande till livsstil och sitt influenserskap till en större sak där människor skall kunna känna sig delaktiga och få grunden till att tycka om sig själva.
- Att våga stå upp för det man tror på och brinner för.

- Att våga gå mot strömmen och trotsa jante med buller och bång.


Resan har varit lång, nu startar den synliga delen av min resa.

Att spara, ge, ta i mot och "VÅGA" stå kvar och gå mot strömmen det är en bra början på ett långt äventyr som varit i ca 48½ år av lärdomar och en massa kämp. Att se, höra och tro på sig själv när andra säjer "du kommer aldrig att lyckas" Att ändå ta ett steg till och göra, se och lära sen uthålligt ge, ge , ge och ännu mer ge och inte tjäna ett öre på det. Det är tålamod få har men många önskar.

Sen när dagen kommer och du kan börja tjäna ditt eget levebröd på din egen firma då ler ditt hjärta och du ger ännu mer.

SKULLE DU VILJA VARA DÄR?

JAAAAaaaaaaaaaa!

Sa jag till mig själv och fortsatte tro på min dröm att hjälpa andra.

Sen va det nästa bitt i min värld. Mina barn Dom vet att jag älskar dom över allt i världen. MEN jag kan ju inte berätta det när dom är ledsna eller på något sätt behöver det så jag bestämde mig för att bli internetmamma. Vägen till det har varit lång och här kommer min del i min historia som inte än kan berättas men en dag kommer den att kuna det. Dagen börjar närma sig men det är en del kvar tills den är här.

ZloggZTv på YouTube och ZloggZ på Instagram kommer få bli portalerna för att göra detta som jag drömmer om ett göra att vara Internet mamma och lära allt jag vill att mina barn skall kunna. BONUS här är att alla barn som kan och vill skall få något med sig dom med, men även mammor och pappor också...

Hösten 2020 startar här och nu min värld rullar sakta igång med detta..Hänger du påKram vart du än är /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer