ALLA KAN, Du med. Spark i baken! Förälskelse, barnen. JAG är oskyldig så enkel är det!

Var den svår att ta till sig! Det tyckte jag med, innan jag kom på att den faktiskt är ett faktum.
Ibland måste man stanna upp och se att livet är ditt och du är den som skall göra saker och ting. Din granne, hon i kassan eller din partner kan inte göra sakerna åt dig.

DU kan göra det du behöver! - Du kan!

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 år från nu vad gör du då.

Har du funderat på framtiden. Jag säjer du kan. Jag menar att du kan ovavsätt vad du än tycker och tänker. alla har vi drömmar. om 10 år vart är du då? Tänk inte svara bara. För om du bara svarar då vet du redan vart du är och vart du borde gå....

Om du redan har svaret på 10 år från nu, skriv ner det sen frågar du dig själv om jag är där om 10 år vart är jag då om 9 år sen gör du samma sak för varje år till nu. Sen har du din plan klar.

GLÖM nu inte att det är du som måste göra detta för ingen kommer göra detta åt dig!

Lycka till!

Bilden är från Oktober 2019, förvaltningsrätten i Stockholm. Då visste jag inte vad det var som hände, jag förstod inte. Senare när jag erkände för mig själv vad det var då började resan att ta sig upp igen.

Bilden är från Oktober 2019, förvaltningsrätten i Stockholm.
Då visste jag inte vad det var som hände, jag förstod inte.

Senare när jag erkände för mig själv vad det var då började resan att ta sig upp igen....

Läs mer längre ner...

Ibland behöver vi en spark i baken!

Att höra saker vi inte tycker om är absolut det jobbigaste som finns, håller du med?

En sån sak är detta Om du tror att folk och fä pratar om dig, tänk om för en sak jag lärt mig dessa år är att ingen pratar om oss mer än dom behöver. Hade jag föreläst nu hade jag bet dig att räka upp en hand om du håller med om detta jag nu skriver.

Alla tycker vi om att prata om oss själv så varför skall vi då prata om andra! Du vill ju att jag ger dig lösningar på det du behöver eller? Jag vill ju ha lösningar på det jag behöver eller?

Om vi skall lägga ner så mycket energi på att bry oss om vad andra tycker och tänker om oss då skulle vi ärligt aldrig få något gjort! Det är ett faktum!

Så istället för att fundera på detta så föreslår jag att vi funderar på vår egen plan för framtiden och hur vi själva vill bli bemötta!

Visst låter detta som en aldeles strålande ide. Nu är jag helt säker på att du tänker. Det va lätt sagt men svårt gjort eller?

DÄR har du fel!

För det är lättare än du tror. Du är bäst så enkelt är det, glöm aldrig det.

Att alltid ta ett steg till är avgörande i vardagen. Att alltid tro på oss själva, att alltid ovavsätt vad, ha tron på att du kan är det som får oss att alltid komma dit vi vill.

Jag brukar svara min man så här-När det inte blev som det skulle, men det blev som det blev då är det meningen att det blev som jag inte tänkt mig och då får jag finna mig i det och göra det bästa av situationen!

Med det sagt så vill jag här förtydliga, jag menar att om vi lär oss leva med att, allt som händer gör det av en anledning och att vi inte alltid kan se den anledningen, i det läget så fortsätter vi framåt ändå då kommer det att sluta bäst ändå! Med den inställningen så kommer vi alla att må lite bättre och få mer gjort!

Resan man sätter igång när man börjar planera sitt liv och ta hand om sig själv, många gånger kanske även lära känna sig själv är så rolig ovavsätt om man har saker som gör ont eller bara behöver bli lite säkrare på vad och vem man är.

Tänk så här. DU tycker det är jobbigt att ta itu med dom där bitarna som kanske gör ont men hur tror du det känns när du får ur dig dom när du känner att du inte är den som skall känna skam eller ha skuldkänslor för vad någon annan gjort mot dig eller om du bara inte vågat säja nej och du ville det. VET DU NEJ betyder NEJ och du har rätt att säja det. Du rockar och du är kapten över ditt liv, glöm inte det!

Här under ser du bilder på mina barn och mig. Under dom bilderna tänkte jag berätta om det som kommer i mitt liv här näst, men också vad som fick min resa att komma igång hur jag insåg att jag är kapten över mitt liv..

Här gör du nu ett val. Antingen läser du mer eller så tar du det jag skrivit och gör det du känner är rätt för dig. Jag önskar lycka till på återseende till er som lämnar här. Er andra ses nedanför bilderna.

Först ut - Att jag lägger upp bilder så här kan få konsekvenser som är så illa att...

Jag får besöksförbud med mina barn. Jag vill absolut träffa mina barn. MEN eftersom jag vet att dom aldrig kommer tillbaka fören efter dom blir myndiga och jag måste må bra själv så är mitt val att bli internet mamma och därigenom berätta för dom hur mycket jag älskar dom.

Detta är ett val jag idag står för och om då konsekvensen av detta blir att inte få träffa barnen förens dom är myndiga så vill jag här med säja en sak. So Be IT! alltså då är det så. Det kanske låter kallt men NEJ det är inte ett dugg kalt. Dock är jag av den tron att om jag skall må bra då är detta ett måste.

Jag brinner för att hjälpa andra och om jag inte mår bra så kan jag inte hjälpa andra. Jag kan inte hjälpa mina barn för jag får inte. Jag får indirekt inte berätta för dom att jag älskar dom, varje gång jag gör så talar man om på ett eller annat sätt att det är fel, antingen med att straffa mig med att jag är dålig på något sätt, att ljuga och hävda att jag gjort saker jag inte gjort. Så här sa man sist i rätten. "Du har inte insikt att förstå vad du gjort" Men jag har ju inte gjort det förvaltningsdomstolarna säjer att jag kan ha gjort.

Låter det invecklat. Så här Polisen och åklagaren la ner allt. Varför jo för det fanns ingen grund eller något bevis för att jag har gjort något. Dom måste ha ca 97% sanningsenlighet i det som sen döms för att dom skall komma till. Medans Förvaltningsdomstolarna kan luta sig på att "du kan ha gjort" och dom behöver bara ha ca 43% sanningsenlighet.

Så insikten jag skall ha skulle då se ut så här. Jag skall erkänna något jag inte gjort MEN om jag erkänner det då får jag ändå inte träffa några barn eller får hem dom för då vänder man på det och använder det jag inte hade insikt i till att du är skyldig så NEJ!

Mina val här blir då
1 jag lägger mig i soffan framför tv och ruttnar bort. Efter ett tag då jag får för ont av att ligga så kanske spriten dövar en stund.... Läs tidigare inlägg där du ser hur mycket jag dricker Jag har varit nykterist i +30 är med en sak kolla in så ser du vad...

2 Jag mår bra och gör det jag tror på går i mot systemet och hjälper andra i bästa förmåga och är jag, alltså kapten över mitt liv.

Kan du nu gissa vad jag valde?

Japp du gissa rätt att hjälpa andra, för det ger så mycket mer. Det ända sättet jag idag kommer på att kunna finnas för mina barn. Även hen jag inte umgås med eller vill ha att göra med. Hen är idag vuxen och den historien får vi ta en annan gång.

I morgon sätter då den nya utredning igång...

En ny hemtagnings utredning som jag redan innan vi startar vet att vi kommer förlora och det är oki. MEN mina barn måste veta att deras mamma kämpa för dom och dom måste veta att jag gav allt.
Sista gången jag träffa dom sa jag öppet hej då till dom. Varför jo enkelt Familjevården har problem med deras kommunikation, vilket fler avdelningar på kommunen vi bor i har uppmärksammat och jag har inte mottagit mer än att sista besöket vi hade med barnen var den 25 augusti. Så jag kan inte lova barnen mer än det jag redan givit dom så ett hejdå till vi ses igen fick bli på sin plats.

Detta med hejdå kommer garanterat användas emot mig så även det jag skriver nu. Men ärligt, jag kan fortfarande inte hjälpa andra om jag inte är kapten över mitt liv. Så detta är min verklighet så det blir här med en öppen verklighet och här vill jag förtydliga att om du sitter i svåra situationer som detta kan kännas vara så ha inte skam som dom säkerligen vill få dig att känna. För den är inte oki. Du kämpar ändå med ditt då behöver du pepp inte skam.

Denna gång är jag inte rädd...

I alla år har jag varit rädd att gå på alla dessa möten med Myndigheterna. Jag är inte det längre. Denna gång känner jag att det spelar ingen roll vad som säjs eller inte säjs. För jag har mitt why och vet vart jag vill.

Man bör aldrig sluta lära i livet för det är lärdomen som får oss att gå framåt, förstå och må bra! Så här skall jag snabbt köra av på ett annat spår i allt detta.

Har du någon gång varit förälskad? MM Visste du att om du är det och känner att den du förälskat dig i inte är någon som känner samma för dig eller att du kanske inte vågar säja det till den personen. Så kan man ta alla dom fina känslorna och hämta kraften i från dom och få massa gjort. Tro mig när jag säjer, den kraften är enorm och kan den få dig dit du vill "so be IT"
Då om du inte får den du förälskat dig i då har du ju ändå vunnit super mäst av alla!

Men framför allt acceptera läget och gå vidare, Glöm inte att du är kapten över ditt liv!

Då kommer så klart min fråga som du säkert läst förut. Vart är ditt hjärta?

Hur än hösten blir så önskar jag dig allt gött och på återseende.Kram vart du än må vara /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer