Älskade Barn... Om du bara lär dig att...

Vad betyder orden ”självständig” för dig?

#Tjuvstart

För mig betyder det att lära sig allt man behöver för att sen kunna klara sig själv. Det betyder att man skall vara så självsäker i sig själv att man kan ta ett steg till när man behöver och vill. Att man skall kunna växa upp och må bra. Att man som vuxen kan bli vad man vill och känner är rätt. Att man får vara den man själv vill och tror på.

Ibland kan du känna att detta inte går din väg. Du kanske råkar ut för något. Du kanske blir så ledsen att du i frustration säjer och gör saker du inte skulle gjort om du kunde tänka klart.

Jag tror att om man vill kan man lära sig att göra det, alltså tänka klart. Jag tror att alla kan. Jag tror också att visa människor gör saker med flit för att få som dom vill. Men mest av allt tror jag att om vi alla väljer att vara genuina oss själva då skulle vi alla vara mycket mer omtänksamma och med det föder vi mer glädje, kärlek osv.

Vilken typ av bilder framkallar dessa ord i ditt sinne?

Att alltid leva efter att alltid finnas där för andra, lyssna och tro på kraften att vi alla kan. Kraften kärlek ger är det som driver mig framåt. MEN jag har också rädslor. Med dom kommer saker jag inte är stolt över. Tex jakten jag bedrivit med mig själv om att bli omtyckt. Den jakten har i mitt liv get mig mängder med problem.
Problem jag absolut inte behöver.

Jag kom en dag till den dagen jag insåg att nu räcker det. Den dagen så insåg jag hur lätt lurad jag varit. Jag insåg vilket lätt offer jag varit. Hur jag i tron att om jag bara... så lite till om jag bara...

Men vet du vi har bara oss själva och det behöver vi värna om. För gör vi inte det då kommer vi bli som den sista människan jag smörade för har blivit. En självupptagen illmarigt smilande kvinna som lever i stora lögner och utnyttjar allt i sin väg. Sån vill jag inte vara, bli eller på något sätt vara i närheten av. Så jag låste min dörr och sa stopp nu räcker det. Sen den dagen har jag strålat av glädje. Igår fick jag äran att se denne och en till lika dan sådan människa som för mig har varit på samma vis. Ärligt dom passade ihop. Ene lever på att vara skönheten med en narcissistisk vilja av lögner den andra ett odjur så ful att det lyser falskhet runt allt denne gör.

Här stanna jag upp och tänkte. Alla kan inte gilla alla men detta är äckligt, så vill jag aldrig bli. Det är sällan jag skriver sånt här men ibland måste jag också få vara människa och ge den sidan ni alla älskar att läsa men...

Detta är fel att skriva sånt här. Men idag kändes det rätt och jag är så glad att jag hittade en väg ut ur det. Min väg i allt detta är att göra det jag sagt så länge, ta ett steg till och ge mer och må bäst. Att alltid tro det bara finns snällhet i världen är inte rätt. För tro mig det finns mer. Men att jobba på att det skall finnas bara godhet. Det är min väg.

Kunskap ger förståelse och tillsammans ger det kommunikation. Det är vad jag tror på. En väg där vi alla lär lite till så vi kan förstå när andra blir ledsna. Men också när andra gör illa med flit. Mitt problem i allt detta är att jag såg bakom kulliserna i bådas världar och det var skrämmande bilder av elakheter och en massa fel om man inte vill se då det bara var fel på andra. Det gjorde mig ledsen. För att överleva och göra det jag tror på så fick jag släppa det. Igår fick det mig att se att jag gjort rätt.

Nu till det några jag känner väntat på.

Japp vi har träffat barnen och firat vår yngstas födelsedag... Det var en underbar träff och alla skratt och även fast corona styr och inga kramar fanns denna träff så kunde vi ha en underbar tid tillsammans och kolla bara. Barnen strålar. Jag är så lycklig att dom mår bra och att dom har det bra. Mina fina vänner. Fick i dagarna veta att jag förmodligen skall få träffa dom precis innan ny år och då är det dags att fira min mellan tjej.

Älskar er mina fina!

Följ mig på Instagram
Följ mig på Instagram
Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer