Är det att vara ego-trippad? Studio, möte och Bs-hjälp.

Tisdag den 2 feb

Day to Day, small steps.

Ibland undrar jag varför, hur och när. Hur skall jag fixa alt detta jag måste.

-Girl you just have to fix it, can't be so hard.

Om jag gör klart, utvecklar mer och gör det jag tror på då är det en given handling och jag har tagit action. Men dagar som igår när den grå stenen va given och tårarna strömma ut då är det inte lätt. När jag gick och lade mig så sa jag till mig själv Imorgon har jag rätt att vara glad hela dagen.

Här är jag nu och gisses jag känner skapar glädje och idag skall jag bygga klart Studion. Alla intron för videona är klara och det är bara köra. Spela in filmerna både långa och korta. Det blir som jag planerat.

Igår kom första bonusen från UPW- Träning och mat planering. Träningen är given men maten är lite svårare nör att knäcka då jag är så förbaskat allergisk och äter inte kött, kyckling, ägg och är helt glutenfri med allergi mot vetestärkelse. Gissa hur mycket mat det finns kvar sen.

Tack föresten du jag tycker så mycket om. Vi hade aldrig kunnat komma på vad jag blev så sjuk av om du inte get mig input på det.

Dagen har även FT-möte jag inte har lust med men måste. Det är en av dom saker jag skall ta bort i mitt liv. Varför gå och göra något förvaltningsdomstolarna inte ens lyssnar på. Nej det får vara. 10 feb och kammarätten närmar sig och jag har en del att ta igen så jag klarar av den dagen.

Sist men bäst kommer den bästa jag vet den ända idag som har mig som jobb som jag tycker är oki. Mitt BS = Bostadsstöd. Hon är som min assistent och hjälper mig med sånt jag inte når, när jag är på möten så är hon med och hjälper mig att anteckna och efteråt går vi igenom det tillsammans. Så skönt. Mitt Bs har jag haft sen 2017 och hon rockar bäst. Så duktig tjej så. Men samma här jag jobbar för att det skall försvinna.

Varför jo jag tänker mig en solig stad med många skylines och då är det långt här ifrån...

fram tills dess jobbar jag sten hårt på att bli det jag vill vara. Se ut som jag vill se ut. Allt detta gör jag för mig, för även fast den där tokiga kvinliga advokaten i rätten sist kalla mig ego-trippad. Så har jag svårt att förstå hur man kan vara egotrippad bara för att man har den goda smaken att älska sig själv.

Det är pga av att jag älskar mig själv jag kan dela med mig av mitt liv och allt annat med för den delen. Det är pga att jag idag älskar mig själv jag kan säja hejdå fast det gör ont. Det är pga att jag älskar mig själv jag kan läman mina finaste ungar där dom är och se till att jag mår bra.

Är det att vara ego-trippad?

Vad tycker du?

Kram vart du än må vara. /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer