Att sparka på andra är inte min väg...

Min väg är att prata om saker och lösa dom

Konflikträdslor är stora, hos många människor. Även hos mig. Alla har vi saker vi är rädda för. Alla har vi saker vi behöver ta i tu med. men ibland måste vi alla säja nej nu räcker det. Att känna sig ensam, att känna sig åsidosatt. Att veta att den andra sidan inte vill lösa dem eventuella problem som uppstått, att den använder sig av en mellanhand som faktiskt sagt nej. Att sen hota med diverse saker och inte vara ett dugg tacksam över något utan att det bara skall finnas tacksamhet över det man själv gjort. Det är fel.

Då behöver man tänka om och börja om och framför allt ta itu med den konflikt rädsla man sitter i. För tänk så här om du säjer till andra att jag har stängt min dör då kanske den andra parten inte vill störa i det du inte svarar på eller nonchalerar. Det kanske är så att du måste först se till dig allt du tog imot och allt du sa, gjorde osv.

Ja jag gjorde fel på många sätt och vis men jag kan stå för dom Kan du? Innan jag fortsätter nu vill jag att du förstår att jag misst nästan 70% av allt jag jobbat för i synlighet detta år, på att skriva om dig...

Så detta är sista gången sen har jag annat att göra. Denna sida handdlar nämligen inte om dig den handlar om att gå vidare och att våga göra det man tror på och en massa där till.
Vilket skadar mina barn, min chans till inkommst osv....

Min dörr är alltid öppen.

Dessutom har du fortfarande NYCKEL hit.

Några saker man kanske borde tänka på och detta gäller även mig.

Hur ska man lösa konflikter?
Här följer några punkter hur de bör hanteras:
Var ärlig.
Lägg fokus på att inte vara arg.
Försök att se bådas sidor.
Kompromissa om det behövs.
Undvik att lägga skuld.
Säg vad du tänker.
Var inte aggressiv.
Be om ursäkt när det behövs.

Detta är utrag från konflikthanterings grundande material. Vill du se dom kan jag visa dom för dig....

Först ut; Jag är lösningsorienterad.

Andren ut; Förlåt, för vad jag nu gjort dig. Jag vet vad jag tycker jag gjorde fel!

Men jag vet inte vad du tycker jag gjorde för fel så hur kan jag ändra på det när du inte pratar med mig?

Som jag säjer min dörr är öppen för att lösa detta så vi kan vara grannar i godan tro, sen behöver vi inte umgås om du inte vill.

NU KOMMER MITT MEN. Blanda inte in andra för det blir inte bättre. Svar på det sms som du skicka till min man. Polisanmäl gärna MEN har du tänkt på att vi kan göra det med och det vill jag inte.... Men du sitter på lika mycket själv som du säjer vi gör.....

Jag vill lösa detta för att du och jag själva skall få ro och vi skall kunna leva vidare utan att reta oss på varann. Vi bor dörr i dörr för fasiken.....

Så för hela detta hus skull kan vi lösa denna konflikt nu eller skall vi ägna oss åt massa rättsprocesser dom ändå lägger ner?

Sist men inte minst eftersom du inte svarar så kom min fråga och svar här.

/ZZ

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer

Nyponsoppan
Nyponsoppan,

Kram 💕 fint inlägg!!

nouw.com/nyponsoppan
ZitaZoo
ZitaZoo,

Kram tillbaka.

nouw.com/zitazoo