Badrum! Vadå ett badrum. Sa du badrum? Är något man måste ha... eller?

Vad skall man med ett badrum till undrar jag eller, nej man måste ha ett badrum men dom som bygger om vårat pga fuktskador dom tror nog att man inget behöver.
Jag köper att det tar med avfuktning 1 ½ månad men vi är uppe i 2 ½ månad (mitt i sommaren, hela sommaren) och nu när det kommit så långt som att golv och vägmattor är klara då kommer inte målaren utan det skall ta 2 veckor till innan han börjar och sen efter det skall "röris" (rörmokaren) koppla in vatten ny toalett och handfat.

Inte 1 enda gång under hela denna tid har jag klagat TROTTS att den befintliga duschen man får låna, som ligger i ett hus min rullstol bara med hjälp kommer in i. Trotts att jag varje dag känner mig skitig och jävlig så säjer jag inget.

Tack kära älskade granne som sista dagarna har lånat mig sin dusch. Badkar med sittbreda är svårt men att bli ren är ett måste och då gör man det utan klaga och står ut.

Dock kan jag inte med när dessa kedjor av olika företag inte kan samplanera. Då ruttnar jag på allt. När man som jag jobbar med kommunikation och planering då är det även en arbetsskada när man märker att dom skiter i det.

LEDSEN för mitt taskiga språk idag. Skall bättra mig. Efter bilden tänkte jag. TACK för du läste och hörde mitt klag... 😍😉

Nu till bättre text...

Börjar med att säja att det va skönt att skriva av sig detta.

Men hur i hela världen skall jag förklara hur man med rullstol kommer fram. Det sa jag till min man då svara han gör film, du är ju filmare så gör film...

MMM ja varför inte så nu undrar jag om jag inte skall ta och göra min YouTube iallafall. Hade tänk att vänta men kanske det är en bra idé att göra det med. Min man sa -har du mycket får du mer gjort. Sant tänker jag för så fungerar jag. Mitt Why finns där så vi sätter i gång...

MEN på ett villkor sa jag. Att jag får göra YouTube så som jag vill med både mig och allt content jag har att välja mellan. Alltså att bygga denna kanal som jag själv vill, varför jo för det är kul.

Roligt bör man ha. Jag är Takida fan och en av deras underbara låtar heter High. Den är precis så jag tänker på saken. Jag vill bli hög på roliga saker jag gör (INTE DROGER ELLER ALKOHOL) utan bra, roliga och intressanta saker jag gör, filma, fota, och samlar goda minnen av.

Goda Minnen

Goda minnen är en sån sak som jag ofta pratar om i mina förläningar. Dom är bra för alla. Tänk så här. När du känner dig lite nere då kan goda minnen hjälpa dig att ta steget upp igen. Mer om detta i en podcast längre fram i höst!

Jag brukar säja till mina fina kids varje gång jag träffar dom. Samla på goda minnen så har ni när ni saknar mig! Jag gör så samlar på goda minnen, så varje gång jag gråter då tar jag fram dom.

Sist men inte minst för idag har jag en fråga

Kram vart du än är. Ses snart igen/ZitaZoo

#NouwSeptemberChallenge

#energi #leva #roligt #lära #mer #allakan #sverige #musik #zitazoo #zloggz #kärlek #love #kreativitet #mat #frukt #grönsaker #svt #barn #skola #love #tv4 #stockholm #dalarna #måbra #hälsa #familj #tillsammans #sagor #rita #doodle

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer