Det är underbart - Vänskap - 100%

Det är underbart att tro på livet. Det är underbart att se hur livet går framåt. Det är underbart att våga ge, våga ta och våga tro på.

Det är underbart att vara tillsammans med någon som är stolt att ha dig i sitt liv, både som vän eller mer än så. Då bör det gälla på alla sätt och vis. Då bör det vara på lika villkor.

Är det inte så då är det inte vänskap. Att duga till och vara bra som man är till 100% då är det inga men.

För ett bra tag sen bestämde jag att jag skall dela på mina namn. Jag sa klart och tydligt att jag PRIVAT till dom som är nära mig privat kan kalla mig mitt privata namn (om du följt bloggen har du sätt det vid några tillfällen) annars heter jag Zita.

Nu skall jag pumpa upp detta. I hela mitt liv har jag haft jätte svårt att lita på människor vilket många gånger skapat problem. Om du inte är min vän då är det oki att bara ha mig som en du pratar med i arbete osv. Det kan jag leva med.

Är det så att du känner så då är det oki. Men jag sätter nu stopp på alla sätt och vis. För är det så att du känner mer då måste jag dugga till 100% på alla sätt och vis. På sociala medier, att visa dig öppet med och jag är en i din vänskaps skara som vilken fin vän du än har.

Om jag bara duger som hemlig vän och inget annat då får det vara. Jag är ingen andrahands människa, jag är ingen man bara har när det duger och man måste dölja. Jag är en kvinna värd lika mycket som alla andra och jag är en människa som kan tycka om precis som du. Duger det inte då får det vara.

Jag har helt enkelt inte plats för människor där jag bara är en klient eller en som man gömmer för att bara prata med när det är ingen som ser, hör eller annat.

På det så vill jag också säja om man söker mig ring inte på vanliga tel då. Ring på videosamtal om du är privat och jag duger till 100% i alla läggen då är du välkommen att ringa video när som helst.

Är du i jobbet och vill ha tag på mig boka tid som alla andra gör. Jag har mail eller sms....

Jag hatar att prata i telefon och om du har mig i samtal i tel kommer jag förmodligen till 100% låta bli att säja saker jag vill säja för att jag avskyr när jag inte ser den jag pratar med... Detta gör att jag missar att få ur mig massa viktig information....

Ibland måste man sätta upp gränser för vad man tycker och känner.

Jag är en 100% människa.

Är du min vän då är jag här till 100% alltid...

Kram vart du än är Cia privat och Zita om du bara följer mig eller i arbete....

/ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer