Om du inte hittar mig här titta in på ZitaZoo.Se

Din röst, kommer aldrig glömma den.

I samarbete med ZitaZoo.Se

Vet, vet inte eller så vet man. Kanske!

Gammalt, Nytt eller bara inte. Allt har en mening och det är bara se det eller inte…

INTE eller bara JA gör det för fan…

Ja så är det gör det för fan!

Men du Zita utan svordomar.

För du har inte valt bort det. Du valdes bort och nu är det dags att sätta fart och säja. Ditt val så jag önskar allt gott i framtiden till dig du vackra och fina.

Ja så då var det gjort.

I torsdags såg jag äntligen det jag så länge väntat på.

MEN OM DU INTE VILL LÄSA OM mina tokiga spirituella saker så sluta här, fast vem vet det kan ju komma ett och annat vanligt också…

Torsdags var det. Ju jag såg det eller skall jag säja dom jag så länge väntat på. Dom va helt svarta, stora och jag hade den äran att dem på besök i ca 1 timme. Så vackra, men dock så fulla av budskap. När dom flög sin väg kunde jag på nära håll se deras stora svarta vingar. Då rann mina tårar mer än någonsin.

Korparna som jag visste skulle komma men inte när. Fan sa jag till mig själv jag glömde tid och rum så inga bilder eller film vart det. Men så här efteråt så har jag kommit på mig att tänka att dessa två inte var här för att bli filmade eller fotade. Dom var här för att säja vintern är här för att du skall sluta det gamla och börja det nya. Din dröm som min outcome kommer från kommer nu att komma närmare med stormsteg. Så välj väl och ta action stora sådana.

Drömmen där min outcome kommer ifrån har jag aldrig berättat om eller skrivit tidigare. Så nu är det äntligen dags att börja berätta. Säga hejdå och gå vidare. Till en framtid jag själv väljer. Inte du eller du eller du… Bara jag.

Jag gick och lade mig tidigt den kvällen. Alla barnen sov. Somnade i lugn och ro och sov gott. På natten, så här efteråt vet jag att klockan måste varit runt kl 3 vaknade jag och kallsvettas något så enormt. På den tiden sov jag nästan alltid i en 120 cm bred säng med 1 unge i sängen. Denna natt var det bara jag, hade lyckats få min minsta dotter att somna i egen säng denna kväll (den nu mer näst yngsta av mina tre döttrar).

Jag minns att jag satte mig upp och allt jag hade drömt kunde jag se så fort jag blundade. Där på den tiden kunde jag absolut inget om Florida allt jag visste var att Gatorland låg där någonstans. Inget om hur husen såg ut, inget om hur och vad som är och var. Så det jag drömt var helt nytt för mig. Vill här också säga att denna dröm har jag senare drömt från tid till tid om och om igen ett 20 tal gånger under åren som gått. Drömmen är alltid densamma, utan en sak. Kommer till det senare.

Jag befinner mig i ett hus i ett stort kök och står (utan rullstol) och lagar mat. Jag ser ut så där som jag drömmer att se ut som. I drömmen kan jag första delen se mig själv. Jag är glad och står samtidigt och sjunger så som jag nästan alltid gör. Efter en stund så ändras allt och jag kan inte längre se mig, jag ser allt ur egna ögon. Men framför allt hör jag. Musiken är sagt på med lugna fina toner i bakgrunden. Jag är ute på en uteplats med utekök, stor pool och en liten bubbelpool till.

Runt hela detta är det nät uppsatta och det är så där vackert man bara kan drömma om kommer jag ihåg att jag tänkte efteråt. Jag sitter vid ett bord mitt i allt detta. Jag är inte ensam. Men jag kan inte se personen förutom dennes händer (jag vet vilket kön denne person har men vill inte berätta detta här). Jag kan dock höra denne person prata. Den rösten var speciell. Den var den jag mindes mest efteråt. Jag visste där och då att detta är från min framtid och jag får under inga omständigheter ge upp. Jag måste dit. Det är min outcome… Jag har drömt detta ett antal gånger till under åren.

Jag fick ett barn till efter detta och några år senare så skulle jag få höra den rösten i IRL. Den dagen det hände i ett möte jag inte valde själv, men den personen kom att bli den enda jag någonsin litat på. Men efter jag träffat dig så har drömmen visst hela dig. Så sent som i natt drömde jag samma dröm igen.

När jag vakna så sa jag bara men jag har inte valt bort mig, det har du gjort. Så jag vände mig och somna om och när jag i morse vaknade och drog upp gardinen så satt det två stora svarta, fina vänner på min gräsmatta på ”min” egen baksida.

Jag kunde riktigt höra vad dom tänkte. Så nu är det dags att gå vidare. Vill man inte vara i mitt liv så är det ett val man får stå för själv. Jag måste göra det som står i mina stjärnor och det är bråttom. Jag har en mission och den måste komma nu inte sen.

Korparna hade ett budskap det måste jag lyssna på. Gå vidare, vissa beslut är inte dina. MEN om du får finnas där så är det valet inte ditt. Men du skall alltid förlåta, vara den starka och tro på din dröm oavsett vad. Fortsätt älska och gör det på avstånd, så mycket du kan. Glöm inte det.

Änglar finns och i min värld är dom här för att hjälpa. Man behöver inte vara kristen för att tro på dom. Men jag tror att Universum ger oss det vi behöver och jag vet att jag är född för att ge människor och djur det dom behöver. Då måste jag våga släppa mig, saker och bara vara.

Min tid är här att släppa, berätta och ge till 100%. Även fast du inte svarar så är du alltid den röst jag hörde i drömmen fler år innan jag lärde känna dig. Det kan du inte ta ifrån mig. Jag tror och det kommer jag fortsätta med oavsett du är där eller inte.

Men jag kommer alltid finnas här om du vill, behöver och inga hemligheter är sådana du behöver skämmas för. Jag har redan levt det mesta. Men be mig aldrig sluta älska för det kommer jag aldrig om jag så måste göra det på avstånd. För när man har hittat det som är ens tvillingsjäl (om du inte vet vad det är så lär dig så kanske du förstår). Då släpper man det inte.

Må bäst alltid bäst. Var ärlig mot dig själv och lev väl.

Kram på avstånd. Tack för allt. PÅ återseende. För jag tror på min dröm oavsett du vill eller inte... Resan hit har inte varit lätt att förneka allt jag känner, tycker och tror på för att inte stå i din väg.

Så nu skall jag göra min väg och mina val. En sak jag lärt denna resa är att ta mina drömmar på allvar. Det är det som alltid fått mig att gå vidare. Det är det som får min tro på Orlando att leva kvar...

Ha det...

Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg