Du kan inte tro att jag längtar

Stormen tar allt i sin väg. Stormen ser inte, den bara gör. Den tar och drar vidare. Ibland händer saker man inte tänkt sig eller vågat drömma om. Ibland måste vi bara låta det hända och sluta vara så ordentliga.

Ibland behöver vi bara släpa taget och bli dom vi är i allt det bär med sig. Ja jag längtar. Jag längtar på en dag jag inte vet om den kommer, jag väntar på en dag… Jag önskar… Jag drömmer…

Varje gång jag ser dig så drar stormen in i mitt hjärta och rädslan vaknar, tänk om du bara försvinner iväg i den virvlande tumlaren av allt som vinden tar. Det skriker i vindens fart. -Kom, kom det är dags att gå vidare, ta nästa steg. Det är dags att vara jag men utan dig kommer det inte kännas kul, fint. Utan dig kommer det bli mörkt när vinden tagit allt i sin stormande fart.

Men du säj inte att jag längtar. För då ser du hur mina tårar rinner av rädsla som stannar kvar.

Jag står ju alltid ensam kvar

Varje gång när jag går hem så är tomheten ett faktum, varje kväll så längtar jag mer och mer. Men jag vill inte du skall se för jag vill inte kväva dig. Vet så väl att du behöver, kärlek, förtroende för att bli du igen, den du vill vara.

Jag tänker om jag bara finns lite till så blir du lite starkare, och lite till och lite till.

Jag ser att du tittar, känner att du tycker om. Då vill jag ge mer, ännu mer. Då blir jag så glad att världen blir som en enda regnbåge med ett slut som aldrig hittas.

Mitt hjärta slår och du flämtar

När det blir så starkt, då måste jag gå min väg en stund, då blir lusten så stark att jag vet vart den vill. Men det är ett förbjudet område där jag inte får gå, ett område där vägen är avstängd och djupet är så djupt att jag inte skulle komma upp eller när jag tänker efter så skulle jag sväva på moln och aldrig komma ner.

Då vill jag bara ge, ge och se dig försvinna in i en eufori av stormande känslor i lustens behag. I en värld av allt det där man bara kan ge när man släpper allt och blir ett med njutningens kraft. När man tillåter sig själv att bara vara och må bra. När kroppen efteråt blir så där avslappnad, alla spänningar bara försvinner.

Då när jag känner så då rymmer jag för att du inte skall märka hur varm jag blir i kropp, knopp och själ. Jag ser på dig att du märker, jag hör att du försöker få mig att stanna kvar. Jag vill ta det där beslutet jag vet att du inte orkar ta, det där beslutet du väntar på mig att ta. Men jag vill inte svika det förtroende och det löfte jag gav.

Då jag rymmer en stund för då tar min rädsla över tänk om…

Säg inte hej då när du går

Jag säjer inte hejdå, jag säjer vi ses snart igen. Jag säjer inte nu jag säjer, hoppet lever och ger mig kraften att finnas där när du behöver. Jag säjer kan kan inte låta bli att titta för du är den vackraste, snyggaste, klokaste kvinna jag träffat.

Jag säjer ovavsätt vad så tar jag alla dessa känslor och gör det jag måste för att få bli och vara mig. På vägen hoppas jag få fortsätta finns så du får vara du. På vägen hoppas jag att regnbågen visar mig till det rum där du släpper in mig dit jag önskar. Skulle det inte vara så då har det jag tror på Universum andra planer och då är det så. Tron på framtiden är nu ett faktum, du vännen har get mig den gåvan och jag skall försöka vårda den så bra jag bara kan. Du vännen är bäst, för du är du och jag tror på dig. För jag vet att du kan, du kan fånga allt det du drömmer om att ha, vara och bli.

Du vännen är så fin som bara du kan. INGEN har rätt att säja annat INGEN!

Jag säjer inte ”Hej då” Jag säjer vi ses snart igen. Kärleken är störst när man vill se den i dess rätta form. Kärlekens kraft kan vi använda till mycket. Den behöver inte göra ont, för om vi vänder på kakan så kan vi få dom känslorna att bli till det godas kraft, glöm aldrig det.

Love av hela mitt hjärta. Bilderna du fångat på mig (dom ni ser här på sidan) är ett bevis på din känsla för det som betyder mest för mig Glädje, kärlek och tro på att få vara dom vi vill vara. Tack min kära vän!

Kram vart ni än är!
/ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer