Du , vi Nej Jag!

Du sa, Jag sa, Vi sa.....

STOPP!

Ja bråka, diskutera och inte vara sams. Det är något vi alla gör ibland eller ofta!
Du, Jag, Vi mmm Hur skall det vara du eller jag eller vart ligger vi i våra liv. Hur vill vi ha framtiden. I förra bloggen fråga jag en fråga

Vart är du ditt hjärta?

Jag hävdar att ditt hjärta är där dina drömmar vandrar! Frågan blir då Vågar vi göra något åt vart våra hjärtan är?

Att alltid stoppa sig själv åt sidan och bli något vi egentligen inte vill vara. Hur blir det?
Jag tänker att då är vi inte sanna mot oss själva. Då kommer vi i slutänden må dåligt.

Men hur stoppar vi oss själva i första rum när vi lever i en värld av jante?

Bilden är från Oktober 2019, förvaltningsrätten i Stockholm.
Då visste jag inte vad det var som hände, jag förstod inte.
Senare när jag erkände för mig själv vad det var då började resan att ta sig upp igen.

Att våga säja, känna och ge är en del av att må bäst!

Att komma till den dagen man inte längre bära på skuldkänslorna, att må illa av att alltid sätta sig själv i andra rum och att alltid försvara och rädda andra ur situationer dom själva borde ta hand om är svårt.

MEN det svåraste jag någonsin gjort är att inse att jag satt där. Att mitt hjärta fanns någon helt annanstans än jag ville erkänna. att på allt veta att det jag kände va helt fel i den tid jag satt fast i. Att sen försöka vända på steken och se att jag vart tvungen att agera och må bra själv det va en resa som jag idag inser att jag var i behov av.

Med det sagt så är resan inte slut den pågår och kommer så göra resten av mitt liv. Skillnaden nu och då är att, idag är jag kapten över mitt liv och min resa. Viktigt att komma ihåg här är att vi måste även lära oss att lyssna, lära oss av andra för att kunna vara med resenärer på deras resor genom livet. MEN du är fortfarande den som har rätten att säja hit men inte längre.

Jag har länge sagt -Jag kommer inte få mina barn tillbaks. Det tror jag fortfarande. Men idag har jag gjort ett medvetet val. Ett val som få människor förstår. Ett val som kostar mer än det smakar många gånger. MEN för att hålla mig själv vid liv och på köpet må bra så hade jag inget val än just detta val.

Skriver jag detta val öppet i just detta läge så kan jag förlora allt!

Därför väljer jag att säja så här. Mitt val kommer att hjälpa andra att gå vidare och det jag försakar med mitt val kommer längre fram att bli öppet för alla att se, förstå. Men mitt why - varför bygger på detta val.

Jag sa till min man idag att nu kommer jag att skriva från hjärtat och det kommer kanske göra ont i dig, ibland mig och en del andra människor som läser detta. DOCK kommer jag aldrig att nämna någon eller några vid namn för sånt tål jag inte. Detta är min blogg och här ventilerar jag mig och ger allt jag orkar och kan till er som vill ta emot.

Att alltid ha setts som en kvinna som är stark har både för och nakdelar. Men en sak har jag lärt denna resa. Om jag ses som stark varför kan jag då inte tillåta mig att vara stark! Så jag jobbade stenhårt och blev just det STARK!

Idag kan jag säja det och mitt tips till dig som läser. Tillåt dig att vara det du vill och tro på det du vill tro på. Då kan du med säkerhet ge dig själv det förtroende du är värd i alla lägen. För du rockar bäst ovavsätt vad. Glöm aldrig det.

Kram vart du än må vara i världen./ZitaZoo

#energi #leva #roligt #lära #mer #allakan #sverige #musik #zitazoo #zloggz #kärlek #love #kreativitet #mat #frukt #grönsaker #svt #barn #skola #love #tv4 #stockholm #dalarna #måbra #hälsa #familj #tillsammans #sagor #rita #doodle

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer