Söndag! När går ni upp?

Ibland önskar jag att mina barn kunde ta sovmorgon. Men det är sällan förekommande i vår familj!

Söndag och ingen sover längre än kl. 7 på morgonen. När man som vi bor heltid på ett stort känt fint lägenhetshotell är det där med att föra liv på morgonen ett tabu.

Andra hotellgäster sover ofta länge och klagar om barn tjoar och tjimmar för mycket.

Detta är en erfarenhet vi skaffat oss både på förra hotellet där rummen var små och kackerlackorna gjorde oss sällskap i allra högsta grad. Gemensam toalett och inte mycket va handikappanpassats. Jag satt inlåst på rummet och dörren va trasig så stängde vi den utifrån kom vi inte in igen! Heltäckningsmattor som var skitiga och äckliga. Men vi håll tyst. Så här bodde vi från 1 augusti till 11 december 2016 sen flytta vi.

Nu mer bor vi på ett lägenhetshotells där vi har eget litet pentry och toalett och ordning och reda. Dock kan jag fortfarande inte ta mig ut själv och detta har blivit ett litet fängelse, dom ända jag ser är min familj och olika tanter, tjejer i hemtjänsten som kommer och hjälper mig diska och städa. Vi firar snart 1 år här som papperslösa svenskar!

Här vill jag lämna ämnet en liten stund för jag har en sak jag bara måste säja jag måste bara få säja att jag blir så glad ibland inser jag att det faktiskt finns människor som vill väl och hjälper mer än dom själva anar.

Har du tänkt på att ibland gör andra saker som kan få konsekvenser. IBLAND kan dessa va till godo och det bättre. I detta fall vill jag ge min biståndshandläggare största beröm då hon fixade till 10 timmar ledsagning i månaden.

Detta besked fick jag samma dag som hon fick reda på att vi DO-anmält allt. DOCK kan jag inte utnyttja dessa timmar pga. att jag inte får hjälp med fungerande rullstol och har definitivt inte råd att köpa en själv!

Jag blev först jätteglad, tills jag insåg att jag inte kan utnyttja dessa då min rullstol är så dålig att den inte går att köra ute med längre + att den är för liten.

SÖKES en rullstol som passar och funkar hälsat el men manuell är också bra!

Nu känns det som hotell ämnet tog slut så mer om det senare och nu tillbaka till sovmorgon och lekande barn.

När går ni upp på söndagarna?

LOVE - KID'S LEGGINGS
APPLE FOOD - YOGA LEGGINGS
BUTTERFLY - YOGA LEGGINGS
LOVE FOX - KID'S LEGGINGS
Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer