TOTALT LURAD! Det gör mig så ledsen. Jag miste allt. IGEN. 3 gången gillt.

Har du något du bara inte kan vara utan? Har du någon gång mist något du håller kärt? Har du någon gång blivit så lurad av någon du trodde på och trodde du kunde lita på?

Ja frågorna finns där och ja allt detta har jag svaret ja på!
Inga fula ord nu påminner jag mig själv om. För just nu skulle jag vilja skriva alla fula ord jag kan och fler jag än inte lärt mig…

Jag är hemlös. Men mest av allt jag blev så lurad av inte bara 1 person utan av 3 personer. Men detta inlägg skall handla om 1 av dom. En kvinna som jag känt i 18 år. Börjar med att säga hon är en kopia av min mamma. Lika oärlig och ljuger så hon tror sig själv. Hon stal allt jag äger och det ända jag hade kvar. Hon lura mig och sa jag skall hjälpa dig så du kommer där ifrån.

Men hon hjälpte mig inte hon lurade mig och slängde ut mig på gatan så nu är jag hemlös. Mina saker dom tog hon i pant och nu äger jag inget alls.

Vet du jag är så ledsen, så himla ledsen. Jag ficken kommentar i helgen den löd så här. -Du sitter i mänskligt förvar Zita.Ja tänkte jag det stämmer till på Fredag sen är det med slut. Det finns en skog här bakom där jag är. Kanske kan jag bo under en tall där.

Jag har missat allt precis allt.Tårarna rinner. Hur fan rent ut sagt kunde jag vara så lättlurad. Men å andra sidan det har jag varit i 17 år med min fd man. Så jag får skylla mig själv. Ja jag får säga hejdå till alla mina saker som jag dyrt och heligt jobbat hårt för att ha råd med. Bilder på mina barn, tavlor som är ovärderliga och möbler som jag har slitit för att få till.

Tårarna rinner och tanken TACK snälla för du lura mig din jävla …

Jag är så ledsen…


Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg