STOPP...Nej bara ett enkelt NEJ!

Ja då var det här. En ny väg börjar här och nu. Så stopp och Nej bara ett enkelt nej. För vet du jag är jag och jag kommer inte, kommer bara inte låtas mig sättas på. Jag skall äntligen få göra det jag vill. DÅ kan jag lika gärna tjäna på det. Tjäna på det jag är mest ledsen över. Så nu är det STOPP Nej bara ett enkelt nej. Jag kommer nu äntligen att göra det jag tror på. Passar det inte då är det inte mitt problem.

SÅ STOP nu får det jag brukar säja en ny mening. Om jag inte kan få dom 4 jag vill ha då kan jag lika gärna fixa så jag tjänar på det för nu mer har jag ett hus att se över... I det huset där jag bor (nästan snart iallafall.) På en plats jag redan kallat hem i över 10 år. Hem det jag inte ville men måste till. Vi får inte det vi vill ha, vi får det vi behöver.

Så nu är det min tid. Så jag säger STOPP Nej bara ett litet nej. Jag ville säga hejdå för nu men det fick jag inte. Så vi ses i framtiden. Jag hade hoppats på hjälp men det ser ut som det inte finns så jaja. Jag går ut gör det enda jag kan och blir något jag så många gånger önskat. Gör det enda jag kan i detta sista läge innan jag kommer hem igen. Mitt liv så som jag vill. SÅ STOP Nej bara ett enkelt NEJ.

Jag tillåter inte att en liten hoppa som lura skiten av mig sätter sig på mig. Så inatt när det inte är för mycket kö så kommer på på tel att göra en polisanmälan om mina saker och hur du lura mig du där på Storforsplan i Farsta. Nu är det STOPP Nej bara ett enkelt NEJ. För jag är den jag är och det är jag stolt över. Vill man inte se, höra eller vara min vän behöver man inte. Så enkelt är det. DET GÄLLER ALLA... Så STOPP nej ett enkelt NEJ. Men du, jag kommer inte säja hejdå. Jag kommer fortsätta finnas där. Då spelar det ingen roll vem du är, vad du är eller vad du betyder för mig. För det är inte mitt val. Jag säger STOPP Nej bara ett enkelt Nej.

Nu flyttar jag in i det som skall bli min framtid. Jag flyttar hem igen. Om jag så skall sova på Golvet... Nu är min tid att göra mitt liv. Vi ses i framtiden. Kärlek till alla som vill!

Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg