Meditation och avstressning övningar är nu inlagda i dagens rutiner.

Jag vart tvungen till att lägga in detta i dagens rutiner. Jag visste att denna månad skulle bli stressad. Nu är det igång på allvar... Min sorg kan jag inte just nu göra något åt. Men utmatnings syndromen kan jag jobba på i mellan allt fixande. Jag har ju haft turen att få må bäst ca 3 veckor och hämta mig lite. MEN Jag är dock inte fri från denna utmattningssyndrom.

Det fick jag med besked känna för en stund sen när både dom som hjälper mig och brandalarmet gick samtidigt. Detta höga ljud det va så jobbigt och på det blev jag tillsagd att jag inte skulle hoppa ner i trapporna på rumpan. Eftersom det va en brandövning. Men likt förbaskat va ljudet så jobbigt att tårarna bara ramla ur mig.

Samtidigt skall jag på ett snabbt och snällt sätt svara den som skrivit till mig som jobbar med dessa frågor. Jag kände då hur fan skall jag ta mig till mitt nya hem. Jag tog ett djupt andetag, torka tårarna och tänkte va inte arg på den personen som du är arg på. Va glad och svara denna fina kvinna på finaste sätt du kan. Så svaret blev enkelt och informativt med att det kommer förslag i morgon eftersom jag jobbar på dom olika sätten jag kan hitta.

Arg, egentligen är jag arg på mig själv. Men den argheten sitter just nu på en person jag tycker väldigt mycket om. Så det så. Jag tänker inte sluta vara arg på dig. För jag tycker du är orättvis. Så det är bäst jag håller mig undan.... Så det så! Men kom ihåg detta jag ville säja hejdå för nu, men jag fick inte... Det gjorde mig ledsen och förbannat arg... Men mest på mig själv för jag gör som jag brukar... Tar åt mig. Jag måste även komma över att jag inte får tillbaka mina saker.... Det gör ont.

Vad skall jag sova på. Vad skall jag sitta vid, vad skall jag laga mat med, vad skall jag äta med osv. Jag har 0 kr och har inget.....

Så stressen är hög. Meditation och avstressning övningar är nu inlagda i dagens rutiner helt enkelt...

Nu ta mig ut en stund och bara vara... Måste hämta hem mig från denna stressattack jag fick....

Ensamheten är skön, men inte när man mår så här... Då blir man bara ännu mer ledsen...

Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg