The Ultimate Superwoman eller bara vara sig själv.

Igår fick jag dessa ord av kvinnan på andra sidan i telefonen. -Du är snart hemma igen, då kan du berätta för barnen vart du är. Då kan du få besök av dem. Jag började skratta. Besök. Hahaha aldrig för dom som styr går inte med på det, svara jag.

Hon jag talade med sitter i samma position (alltså jobb) som dom som styr över mina barn svara då. Inte men du kan ju inte resa. Bara att få dig sista biten till du skall hem är ju jättesvårt. Hur mycket Zita får du inte ta i nu sista veckorna när du nu äntligen skall få åka hem, fråga hon -Sant sa jag men det kommer inte hända. Då och där förstod jag att det är ännu viktigare att jag står upp för vem jag är, hur jag är och att jag står på en fast grund av vad jag tycker och tänker. För vet du om vi inte gör det då håller vi inte måttet av ärlighet mot oss själva.

Orden "för att påminna dig om att du är mästaren över dina känslor, även om det kanske inte alltid känns så. Ingen situation eller omständighet har makten att få dig att känna på något visst sätt. Vi har lärt oss att ge bort vår kraft till omständigheterna och vi tenderar att tro att vi bara kan må bra när något bra händer. Detta skapar en farlig loop eftersom det är vårt känslomässiga tillstånd som manifesterar våra omständigheter, inte tvärtom. Att känna sin sanna makt och har bemästrat sina känslor och bemästrar därför sin verklighet"

Blev då ännu viktigare för mig. Hur är det för dig. Har du något du går igenom som du kämpar hårt med?

Jag frågade kvinnan -men kan jag verkligen säga högt vart jag är, tror du verkligen att det kommer att fungera. Hon sa då du skall se att det kommer bli bäst. Men hur litar jag på detta. Å andra sidan det blir som det blir, när det inte blev som det skulle. Men det blev som det blev ändå. Vet du det är enklare att sälja den än skriva den.

Jag gläds åt allt jag lärt mig dessa år. Jag gläds åt att jag vet att framtiden blir som den blir och jag inser att jag är den enda som kan vara "The Ultimate Superwoman" i mitt liv. Jag är ju den enda som kan få mitt liv att hända.

Att ge, ta och må bra är ett mål som alla borde ha. Men nu är det ju så att det kanske inte alltid är så lätt. Tex att skriva en bloggpost och lämna saker utanför som man egentligen vill skriva är jättesvårt. Allt handlar om valen vi gör och inte gör. Allt handlar om ärligheten vi har mot oss själva. Kärlek är det vi alla borde se mer åt. Men hur gör man det i en värld av stress.

Igår besökte jag en psykolog. Det var ett intressant besök. Han var jätte trevligt. Han fick mig att se att allt som hänt, hart hänt men framtiden är en oskriven händelse som jag måste vara med att skapa själv. Om jag vill att min ångest (attaker) skall försvinna då måste jag tillåta mig själv att känna att det gör ont. Annars kan jag inte jobba bort det jag har varit med om. Jag måste tillåta mig själv att tro på det jag tror på. Det är inte fel att tro på det. Även fast andra eller "den" blir rädd för det jag skriver och säger. För det är vad jag tror. Men jag måste också våga se en framtid så som jag vill ha den. Jag insåg efteråt att allt verkligen händer av en anledning så som jag alltid säger.

Så idag tar jag tag i bitar jag skjutit upp för jag inte gillar dem. Jag hoppas att en dag skall komma när jag får "se" igen. Men oavsett om den dagen kommer så spelar det egentligen ingen roll. För som jag sa senast i gårdagens blogg post. Måste våga släppa taget och gå vidare.

Nu reser jag mot mitt nya hem på en gammal plats. Ja jag skall få åka hem igen. Så jag längtar. Ja det gör jag faktiskt. Längtar till den rena luften, dom fina vyerna och havet... Så jag längtar. Där skall jag leva och må best. Se till att jag får min stora dröm uppfylld. Och en dag skall jag lämna tillbaka den lägenhet jag fixat helt själv. Då skall jag resa till min dröm sen kommer jag inte tillbaka något mer.

En sak lovar jag "hemma vid" och dit jag är på väg mot, skall jag älska allt jag vill och kan. Men även må best...

Där skall jag glömma dig helt.... För den outcome jag så länge drömt om vill jag inte längre ha. Den får försvinna bort i glömskans värld och jag skall bygga en ny dröm så som jag känner är rätt. Som inte gör ont.

Jag vet att jag går emot mycket här. Vi får se hur det blir med allt. Oavsett vad skall jag skall vara mig själv och må bäst helt enkelt. Tror till och med att jag tar bort Orlando och byta ut det till Miami helt, tänker att Orlando inte är tillräckligt stort nu mer... Det finns alligatorer där med, alltså i Miami.... Men vi får se jag skriver inget i betong, jag skriver det i sand, vit härlig sand och jag börjar hemma vid. Så jag längtar tillbaka hem just nu. Men jag är snart där. Till och med fått beställning på ett Zita hemlagad middag när jag kommer hem.

Så med orden "Styrkan har dykt upp idag för att påminna dig om att även om din situation kan vara svår, finns den verkliga smärtan i ditt huvud. Oavsett vad som pågår är det dina tankar om situationen som gör det så smärtsamt snarare än upplevelsen. Även om fysisk smärta är väldigt verklig, behöver du inte lägga till det med tankar som "Jag önskar att det här inte hände" eller "varför händer alltid dåliga saker mig?". Förmågan att frigöra dina mentala reaktioner från dina fysiska omständigheter är som en superkraft som alla människor kan utveckla. Dra din uppmärksamhet till nuet och fråga dig själv "finns det verkligen ett problem just här och nu? Eller kommer problemet från mina tankar?

Släpp in ny kärlek och relationer i ditt liv. Det här kan handla om vänner, en romantisk partner, till och med arbetskontakter, även om energin är starkast när det kommer till människor som har haft en betydande inverkan på dig på något sätt. Även om ärligheten i dig kan förknippas med gamla energier så behövs nya energier, släpp in dem. Du skall inte bortse från tidigare relationer som kan återupplivas med viss uppmärksamhet eller omsorg. Om du har tänkt på en kär vän som du inte har pratat med, kontakta dem. Om du känner att din familj är i behov av din vård och omsorg, gör dig tillgänglig.

Viktigaste av allt, öppna ditt hjärta för att ta emot kärlek och tillgivenhet från alla håll. Uppmana dig själv att omfamna dina känslor och släppa spänning eller rädsla kopplad till det förflutna eller ett brustet hjärta. Lev ditt liv som du vill ha det och må bra i det"

Men du jag har ett nytt motto, det blir min väg ett tag framöver. Släppa in kärleken och:

Jag tar nu den utbildning Dean Graziosi och Tony Robbins get mig på allvar. Jag måste säga nej och ja när det passar mig. Egenvärde kallas det.

Med det sagt så önskar jag dig allt gott och du kram vart du än är!

/ZitaZoo

Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg