Orlando, för inget kan längre få mig att ta bort min dröm: ett hus i Kissimmee det var min dröm från

Söndag med sköna möten och en massa filmning. Livet är rätt skönt just nu häng med vet jag.

Ibland behöver man tänka om och bara göra. Så sagt och gjort så blev det precis så. Jag sa till mig själv, gå ut och gör, filma det älskar du. Jag har filmat så mycket denna sommar. Jag har också träffat och pratat med så mycket härliga människor. Den ena efter den andra har lärt mig så mycket. Men jag har också kommit djurlivet här där jag just nu är väldigt nära. För hur många kan sitta bredvid en skarv bara 4 meter ifrån och skarven sitter kvar. Dock kom en äldre kvinna i bästa söndags motion tid skrämde nästan bort den. När hon kom på det sa hon. Oj förlåt jag såg inte. Jag blir så fascinerad för hon va helt inne i sitt motionerande. Möte henne på många andra ställen efter det. Jisses det va en kvinna med beslutsamhet. Hon motionera och lät det få ta tid. Jag njuter när jag ser människor med denna beslutsamhet. För då vet jag att jag är på rätt väg. För den beslutsamheten är en gåva till livet. Har man den inte, då bör man bestämma sig för att hitta den med eller utan hjälp. Det som funkar bäst för dig.

Träffade en annan kvinna som jag prata med en bra stund. Hon hade en energi som jag bara älska. Den va gudomlig. Tack fina för du dela den en stund med mig. Livet är bra om man bara väljer att se och tillåter sig att så göra. Ja allt är inte lätt. Men att våga släppa allt en god stund och bara vara kreativ, då kan man sen få så mycket gjort.

Vad släppte jag då när jag idag gick ut hela dagen och filma. Jag släppte en sak och lämnade den i en sopkorg på väg ut. Sorgen och den ledsenhet som följt mig ett bra tag. För att vara ärlig. Du som känner mig väl vet att den är hög min ärlighet...

Så började jag lägga den åt sidan i Fredagsförmiddag. Då hände en kedja av saker. En av dem var jag såg ett tal på YouTube inspelat samma dag jag var på väg hit där jag är nu från Skåne. Detta som mig att fundera. Fundera på vad jag egentligen ser hos "den vackraste jag vet". Där och då hitta jag bara en sak. Trygghet. Men det är ju inte det jag vill ha idag. Jag vill ha äventyr. Att saker skall hända. Stå på scen igen. Vill hjälpa/serve människor.

Jo en sak till du är duktig på att tala från scenen "du vackraste jag vet" Men det vågar jag inte säga till dig. Hel säkert får jag ett svar som låter ungefär så här -Nej men jag måste ju. Vet du jag tycker du är duktig, dessutom brinner du för det du gör. Dessutom sa du en sak i slutet som jag reagera på. "Vi måste höras mer". Känner igen dom orden. Jag minns en gång i tiden när du precis som din hund du skaffa, sa tvärtom. Gillar din nya inställning. Hoppas jag hade en liten smula med den att göra. Men det hade jag säkert inte.

Efter samtalet jag idag hade med kvinnan som jag skrev hade så mycket energi (jag skriver aldrig namn eller lägger ut bilder på andra så du vet) Så insåg jag en sak. Jag är på go väg dit jag så länge sagt och jobbat för.

Jag insåg att "den vackraste jag vet" är bara en illusion av mina drömmar som dom sett ut för att ta mig ur det jag så länge satt fast i. Jag insåg att om jag skall göra det jag tror på då krävs andra saker. Ja du är vacker men och du är trygghet på alla sätt och vis. Men inte mer än så.

För första gången på många år förstod jag att livet ensam/själv är vad jag behöver. Vad jag vill ha. Jag insåg att du är inte i närheten av vad jag vill. Du kommer fortfarande vara "det vackraste jag vet" men bara pga att du är just trygghet. Snart lämnar jag detta ställe och åker hem. För dit jag skall är hem. Där är mina barn födda, där är mitt hjärta. Där skall jag läka och göra den del av livet som jag inte slutförde. Sen är det dags att gå upp på scenen och göra nästa del av livet.

Tack till denna stad jag är i just nu. Jag älskar den, alla go och glada människor. Kommer en dag tillbaka hit och då får du dela mig med Florida. Orlando så klart för inget kan längre få mig att ta bort min dröm: ett hus i Kissimmee det var min dröm från början så den lever där fortfarande. Jag skall vara nära det stället jag drömt om att jobba på så länge, Gatorland. Men jag vill inte jobba där för lön jag vill jobba där som volontär och göra det jag tror är rätt för denna värld. Jobba med drakar, alligatorer och att förebygga att crocodilians försvinner från vår jord.

Pengar kan man tjäna på andra sätt som att serv människor från scenen och ge dem verktygen till att få vara dem själva som dom väljer tex. Hur roligt arbete är inte det. Så nu har jag mycket jobb framför mig att få allt på plats och göra den resa jag måste för att nå dit. Tack alla som längs vägen gett mig solsken och hopp. Tack även till alla ni andra, många gånger har ni lärt mig mer än ni anar.

När andan faller på så kommer ni få podcast, vlogg och massa annat. Välkommen att hänga med. Men du ja just du, du vet vem du är. Sluta var rädd för min ärlighet, du känner mig så väl att du vet att jag alltid går vidare och lämnar dig ifred. Men du är fortfarande den enda trygghet jag har och dina sms ger mig ro att ta nästa steg. Du är fortfarande den enda jag litar på. ;-). Snälla låt det få vara så, så låter jag dig vara på andra sätt som du inte vill eller är rädd för. Nu skall jag ha äventyr med massa sätt. Sen en sak till. Jag är stenhård på att är man min vän är man det överallt. Inte bara när det passar.

Till du fina kvinna som jag hade så fint samtal med idag. Jag hittade dig inte på sociala Medier. Men jag finns på Facebook klicka här så kommer du dit.

Kram alla som vill ses snart igen!

Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg