Om du inte hittar mig här titta in på ZitaZoo.Se

Nu du! Förlåt språket; MEN vad fan då?

Läs allt i sin helhet på ZitaZoo.Se

Jag önskar att allt var som vanligt. Men vad är vanligt? Jag önskar att jag skulle hitta det jag letar efter. Men vad letar jag efter? Jag önskar att jag hade mina saker. Men vart är dom, finns dom kvar? Jag önskar att jag hade mina barn. Men skulle det vara bättre? Jag önskar jag aldrig hade träffat den där mannen jag varit gift med så länge. Men om jag inte gjort det hade jag inte haft en massa saker, lärt mig massa. Eller?

Jag hatar honom över allt mellan himmel och jord. JA du hörde rätt. Hatar är ett av de starkaste ord man kan säja. Men jag gör verkligen det. Förlåt mitt språk: MEN vad FAN jag måste få det sagt, en gång för alla. Så läser du detta. Vet du jag verkligen hatar dig. Förmodligen är det ömsesidigt. I detta läge tar jag det för givet. Säj dock inte att du inte läser. Jag ser att du gör det. Du har en del saker bla. post och en del saker jag behöver som är mitt. Om du har något uns av ärlighet i dig så kan du skicka hit det. Du vet vart jag bor. Dock tror jag inte en sekund på att du har den ärligheten i kroppen efter alla år av lögner du spritt om mig, eller alla kvinnor bakom ryggen du haft osv…. Men man kan ju hoppas.

Hur ledsen jag än må vara så har jag i alla fall en sak, som jag dessutom fixade själv. Ett förstahandskontrakt, med det betala jag även en skuld åt dig, 1 hyresskuld mindre i din skuldskara. Det går ett rykte om min FD man och donnan i farsta som stal mina saker. Jag vet att man inte skall lyssna på rykte. Men detta kan jag bara inte låta bli att uttala… innan jag släpper allt och går vidare. Så vad fan här kommer det. Det sägs att min FD man och den donnan har haft ihop det i många år. Om det är sant så förstår jag allt till fullo…

Men som sagt man skall inte lyssna på rykten. Jag bara undrar. Tänk om man kunde vara en fluga som fick se och höra allt. Få se all denna oärlighet mitt FD har sysslat med i alla år, han var tyst med munnen och tala med nävarna och den lilla han hade mellan benen, 16 år för att vara korrekt måste nu få ett slut. Jag är jag och jag hatar den fan! Så nu är det sagt. Ärligt bra att inte veta. Han tog mina barn, det vet jag. Han såg till att jag fick skulden. Det vet jag också. Så fan jag tänker låta det gå förbi… Nu stänger jag här och går vidare. Men på återsände på mitt sätt. För en dag står jag där på scenen och berättar min story då kommer du inte bli utanför. Men som jag alltid sagt om du behagat att lyssna någon gång. Jag kommer inte bemöda mig mer skitsnack om dig för i min värld finns bara en sak. Barnen och alla dem kvinnor som inte får råka lika illa ut som jag gjorde i din värld… Det som gjorde mig ondast var att jag faktiskt älskat dig så mycket. Men du gick alltid bakom min rygg och gav mig allt skit du kunde hitta på. Som sagt lämna och gå vidare…

Ha ett riktigt fint liv.

Nu byter jag nästan ämne. Nu skall jag prata om ett ämne som står mig väldigt nära. Ett ämne som sitter djupt i mig. Varje gång detta mitt i nätterna kommer i mitt huvud repeterar jag dessa ord – Du är älskad, du är oki, du är bra som du är. Jag gör detta medan jag sätter jag på den video du hittar under med Tony Robbins. Då vet jag att jag kan fokusera och sluta tänka denna tanke.

”Det är det dags att göra slut på allt ihop. Jag behöver ändå inte i denna värld”

Paniken och ångesten och den dödslängtan som kommer om nätterna är resultatet av det jag skrivit ovan. Jag vill leva, jag älskar att leva. Men när paniken sätter in då kommer jag inte ihåg det. Då finns det bara en sak. Att försvinna. Då har jag lärt mig själv att först medan jag sätter på filmen med Tony Robbins upprepa mitt mantra… – Du är älskad, du är oki, du är bra som du är.

När jag kom hem till öjn blev det först enklare, för jag kan gå ut och ta mig fram hur jag vill själv. Men nu är nätterna så svåra igen att jag sover dåligt pga att jag inte har en oki säng. Då kommer ångesten. MEN JAG ÄR ENVIS. Så jag började på dagtid ta reda på vad som störde mig. Det är 2 saker. Först att jag måste få uttala min sorg över hur illa min fd har behandlat mig. Det har jag inte kunnat tidigare. Jag tror inte ens han förstår hur illa han gjorde mig. Nästa sak är det som just nu gör mig så ont att jag gör sönder om och om igen. Mina saker. Jag trodde inte man kunde bli så ledsen över det. Men det var allt jag ägde och hade sparat så hårt till att få ihop.

Jag behöver hjälp med detta. Men vem skall jag få hjälp av. Så jag vet att jag måste glömma dem. Gå vidare. Men ångesten över detta är så stor och mitt nya hem är så tomt.

Sorgen river i mig, min katt skall jag inte ens ta upp i detta. Det gör för ont. Hon finns någonstans i Kristianstad. Jag vill få henne tillbaka men hur?

Onsdagarna på eftermiddagen är nästan den enda glädje jag har just nu. Och en sak till min envishet att jobba.

Snart börjar skolan det skall bli bra att få göra något igen som jag tror på. Idag öppnar valstugorna så jag tänker mig att ta en tur i morgon ner till Moderaternas stuga och tala om det jag tror så starkt på. Politik tycker jag om, det har alltid intresserat mig.

Idag påminde min syster mig om att jag måste ta mig tid att läka. Hon har rätt, jag måste det. Hon fråga om jag hade pratat med det vackraste jag vet. Jag sa nej. Jag vill inte det. Varför undra hon då. Jag sa en dag kanske men den är inte här än. Jag är fortfarande arg på denne eller egentligen ledsen… Så det är bättre att låta bli. Har önskat så många gånger att få ett samtal men det kom aldrig. Jag har även funderat på att skita i att kämpa med det vi tala om innan jag lämna Stockholm. Varför skall jag. Vad får jag ut av det. Inget förutom mer lögner. Nej jag tror mer på att åka i tysthet, inte vända om och göra det jag tror på. Där ligger jag just nu. Stänga dörren helt på alla sätt och vis. Då även med ja det läser med så du vet vad jag menar.

Nej nu måste jag sluta för tårarna rinner igen så mycket att jag inget ser….

Det vart en hård blogg idag. Men det måste få plats det med. Jag fortsätter lära om suicide zero. Jag fortsätter att kämpa. Jag fortsätter att ge, ge, ge för att komma till mitt Florida en dag… Jobba hjälper mig att må bra, hur svårt det än må vara att förstå det.

Just nu har jag som mål att få till jobbfronten och första mål är en, ja se bilden under.

Till kvinnan som stal mina saker. Tack fina du för att du lurade skiten ur mig…

Bloggen är det som får mitt liv att leva kvar… Det är allt jag har.

Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg