Om du inte hittar mig här titta in på ZitaZoo.Se

10 år till

I min värld är fredag som måndag, måndag som onsdag osv. Alla dagar har sina göror. Visa dagar är bra och andra är sämre. Om jag skall kunna leva vidare behövs massa beslutsamhet. Om jag skall få något gjort krävs massa vilja. Idag vart dagen inte riktigt som jag tänkt mig. Istället för att göra allt det jag tänkt, blev jag hemma. Jag började skriva och sammanställa sånt jag skrivit tidigare. Helt plötsligt så bara släppte den skrivblock jag tidigare känt av ett tag. Jag kom till och med på namnet på det jag skriver. Så dagen har varit fin trots att ramlade och inte hade tillräckligt med el i min rule. Jag har gråtit, skrattat och varit förundrad.

Du ser jag har lyssnat på en debatt jag inte hann se när den var, jag har läst igenom en del av det jag skriver och tidigare skrivit. Men mest av allt så har jag känt mig redo. Redo att äntligen börja berätta min historia med det också finnas för andra som behöver det. Jag fick till och med utala till en vän i dag dom 3 anledningarna till varför jag nu väljer det jag kommer välja till höstens göror. Nu är det dags att ge, berätta och skapa framtid åt både mig och andra på det sätt jag finner är bäst.

Min syster sa härom dagen -du måste börja läka. JA hon hade rätt och när jag lät tårarna rinna och lät bli att torka dom, jag sa till mig själv -det är oki att vara arg, ledsen men det är också oki att vara glad. Då blev det lite lättare för en stund. I det andetaget jag då kunde ta kunde jag äntligen få extra syre att börja skapa. Nej det kommer inte bli lätt. MEN det kommer ändå att gå.

Det svarta helvetet med 10 år till det kan jag berätta mer om i den föreläsning som nu tagit form. Den jag så länge haft inom mig. Den handlar om att vänta, om att se, höra och att vara beroende av en annan människa. Den handlar om barn och deras rättigheter. Men framför allt handlar den om hur man skapar sin egen sysselsättning och slipper bidragen. Den är skriven från min erfarenhet och det jag själv lärt mig dessa år. Men den är också skriven till alla där ute som behöver få sova en hel natt och inte vakna av panik, ångest och allt där till. Den är skriven till alla som vill lyssna. lära och se lite mer. Men den är också skriven för att jag skall klara 10 år till Varför? det kommer ni förstå när ni hört den.

Önskar en trevlig helg till er alla!

Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg