Om du inte hittar mig här titta in på ZitaZoo.Se

Gå, gå lite till och se det du redan visste! Inte mitt problem var det eller.

Hur mår du? Ja jag undrar faktiskt det. Hur mår du. Jag har en till fråga vill du bli skriven om? Om inte sköt dig själv. Hihi det var kul att skriva eftersom jag normalt aldrig är otrevlig i mina skrifter. Dock är jag ärlig och skriver det jag känner tycker och tänker. Jag tycker det absolut är något vi alla borde utöva mer. Känslor är inget vi kan stänga in, tvärtom ut med dom, det är nyttigt...

Ja man kan tycka och tänka, hur man säger det är dermot jätteviktigt. Hur man sen som läsare förstår det är ännu viktigare. Hur förstår vi saker och ting då? Detta är egentligen inte så svår fråga. Allt handlar om vart i livet man är, hur mycket vi tänker med huvudet och med hjärtat. Visste du att man kan dö av hjärtesorg det man på amerikansk brukar kalla heartache.


Jag började denna vecka i skolan. Jag läser en utbildning om Samhällsentreprenör där det ingår projektledning och ekonomi. Ett intressant år men mycket nya lärdomar och utveckla ideer jag haft så länge. Det blir skönt att tänka på annat än det som stör mig så mycket. Att gå vidare och inte ge det som stör än utrymme är svårt så jag upprepar "bara 10 år till" så fort jag får det i huvudet.


Jag är envis brukar jag tänka. så när det nu igen blev att jag föll tillbaka på vad andra människor inte kan få till och jag som alltid tar åt mig och följer inte mitt hjärtas röst. Utan tänker oki jag gör detta då för du menar att jag bör det. Slutade som jag trodde. Ingen fanns där som jag sa. Alla tänker som vanligt sköt dig själv. Det är säkert någon annan som ger, finns och hjälper till. Men ingen var där. Som jag trodde och sa till den jag lyssnade på... Min tanke från början innan jag lämnade Stockholm var nej det kommer aldrig hända. OCH det blev precis så. Det hände inte.

Varför kan jag bara inte lära mig att inte lyssna på det örat. Varför måste jag falla tillbaka och göra tvärt emot vad jag själv vill. Så nu är det som vanligt. Jag inser att jag inte skall gå andras vägar. Jag måste gå min.


Så först ta itu med det som gör ondast, samtidigt gå i plugget. Men en sak som jag faktiskt tagit beslut om är: OM jag känner att onsdags eftermiddagarna med samtal blir något jag inte vill. Då avslutar jag det. Jag är envis som sagt. Jag anser att får jag inte vara mamma då är gränsen hårfin. Jag kommer inte säja ja mycket längre till.


Idag är jag trött. Har fortfarande saker som måste göras men sova några timmar skulle behövas. Sover inte så bra på nätterna, så sömnen på dagtid är nödvändig. Men man kan ju inte sova när man har häcken full med saker som måste bli klart och man väntar på att dom skall komma och laga en sak i hemmet.


Tröttheten och den utmattningssyndrom jag har har tagit ut sig i kroppen, hur tänker jag inte gå in på här. MEN jag vet att jag måste börja strukturera och minska stressen över saker och ting. Bara sätta igång. Planen för hösten och vintern är redan klar, nu bara vara ihärdig, envis och tro. Tro på en bättre framtid och låta tiden ha sin gång.


En dag har jag lämnat detta bakom mig och sitter i Orlando och kan peka finger åt allt detta och alla som jag inte vill ha i mitt liv! Är du en av dem. Ja då är det så. Jag är liksom likgiltig för en massa nu mer. Som människor jag inte litar på. Vem litar jag på då. INGEN.


Jag har hittat en sak jag drömmer om att göra. Nu skall jag bara hitta tuffheten att våga det. För tuff är jag inte längre. Det har jag in sett. Men en dag kanske jag är det igen. Vem vet. Tror jag skall gå under jord några veckor. Vilken skön tanke...


Hade det alla som vill. -Zita

Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg