Om du inte hittar mig här titta in på ZitaZoo.Se

Om, jag säjer bara om...

I samarbete med ZitaZoo.Se

Om jag kan ge andra människor, glädje, lycka och kärlek. Då har jag lyckats. Om jag säjer bara om jag kan få en enda människa att somna med den känsla lycka, glädje och kärlek ger då är jag rikast i världen.

Vi har alla olika roller i våra liv, vi har alla olika sätt att förhålla oss till saker och ting. Men min fråga är då hur ser det ut med det som är absolut viktigast i våra liv. Ärligheten mot oss själva, kärleken mot oss själva?

Kan man ge kärlek till andra på ett rent och ärligt sätt om man inte kan ge det till sig själv?

Det tror inte jag. Jag tror att man måste börja med sig själv. Jag tror att man gör bäst att släpa uttrycket ”som man känner sig själv bäst, känner man andra”. För oavsett du tycker dig inte ha den så är det så att vi alla har den.

Ja så är det vi alla. För vi känner bara oss själva. Då är det ju faktiskt bäst att verkligen känna sig själv. För innan du börjar titta på vad andra kan tycka och tänka om dig, då bör du känna dig.

Nu kommer en sådan där aha… När du kommit dit och du verkligen känner dig. Då kommer du garanterat inte lägga många tankar på vad andra tycker och tänker. För är du ditt bästa jag, med din bästa attention. På att alltid ge, finnas och göra det jag först skrev i detta inlägg. Att få ge glädje, lycka och kärlek. Då behöver du inte tänka på vad andra tycker och tänker.

Skulle det inte vara en ganska skön känsla? För att komma dit måste vi börja med slutresultatet på vad du vill, drömmer om och skall i ditt liv. Sen behöver man ta reda på vilka sorger man bör på och jobba sig igenom dem.

Detta är vad jag gör just nu. Jobbar igenom dessa. Jag började dock åt fel hål. Därav skapade jag mitt 12 stegsprogram med 4 moduler. För att få det i rätt ordning, så det inte behöver ta en evighet att komma någonstans. För en sak jag lärt mig den hårda vägen dessa år är att min ADHD inte haft så bråttom när det gäller mig själv. Då jag alltid har fokuserat på alla andra och glömt mig. Sorgen har i det växt till en enorm moster som bara blivit större och större och till slut tog hela min värld.

Har man dessutom då kommit på och insett vad riktig kärlek är och den inte är besvarad. Då kan man se monstret växa än mer, till en enorm jätte som äter upp allt.

Här började mitt hjärta jobba. Jag måste göra något åt detta. Jag måste hitta ett sätt att leva och må bra utan denna kärlek. Då behöver jag skapa mig och skapa min framtid där jag mår bra, trivs och ser framåt.

Jag har alltid sätt min outcome eller på svenska slutresultat. Då måste jag göra det hårda jobbet att komma dit. Gör om gör rätt. Men då blev min fråga hur?

Som alltid fick jag bråttom och sprang (sorry rullade i snabbaste farten min rulle har) åt fel hål. När jag sen kom hit till Gotland då insåg jag att nu är det stopp. Gör om och gör rätt.

Så jag byggde då mitt 12 stegs program med 4 moduler. Detta hade inte kunnat hända om jag inte vågat släpa taget i Hammarby Sjöstad under sommaren. Om jag inte vågat öppna ögonen och öronen och se och hört det som hände runt mig.

För att jag skulle klara det behövde jag känna lycka, glädje och kärlek. Så kan jag ge just det till en enda person då är jag rikast i världen.

Nu skall jag göra den delen i denna resa som kommer att bli svårast. Våga släppa taget om 2 saker som står mig så varmt om hjärtat. Men jag måste välja mellan 2 saker. Tyvärr är valet inte bara mitt så jag måste i allt detta ta i beräkning den andra som också måste göra sitt val. Så vi får se hur detta slutar. Men en sak är jag i alla fall hoppfull över. Jag har min väg framåt klar och styrkan i mig växer igen. Det känns skönt.

På återseende kram vart du än må vara vem du än är! - ZitaZoo

Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg