Om du inte hittar mig här titta in på ZitaZoo.Se

Barnen och sorgen, inte som du tror!

I samarbete med ZitaZoo.Se

Måste vara en vän, inte en fiende. Fyll dina dagar med…

Hur är man ärlig mot sig själv? Hur är man vän med sig själv? Hur ser man sig själv? Vad händer om detta inte finns i sitt liv?

Jag säjer allt händer alltid av en anledning. Vi kanske inte alltid förstår det. Om allt händer av en anledning kan det då vara saker vi behöver lära oss?

Att vi behöver se det vi annars inte skulle se. Jag tror det. Jag har alltid sagt att jag är ledsen för att jag inte kan få den jag tycker om. Men sista dagarna har jag med den största säkerhet börjat inse att detta har varit min största lögn av dem alla, mot mig själv. För det jag egentligen är ledsen över. Det min stora sorg egentligen ligger i är att jag saknar mina barn. Sorgen börjar nu få ett ansikte och nu är det dags att ge den ett namn också.

Den som hjälpt mig med allt runt detta sa en gång. -Jag kan inte ens tänka mig hur du måste känna, att leva utan att se dina barn växa upp.

Då när den sas till mig 2018 så öppnade jag graven jag begravt allt jag sörjer och stoppa ner dom orden med. Ibland när jag vaknar på nätterna och tårarna strömmar ur mig så ser jag framför mig denne person när den säjer dessa ord. Det gör så ont. Det är då jag oftast begraver min sorg om och om igen. Det är då jag är så där oärlig mot mig själv och säjer -jag är en isdrottning det är bara lämna det bakom sig och gå vidare.

STOPP detta är inte oki Zita du måste sluta sa en kär person till mig för ett tag sen. Då måste låta dig själv känna sorgen. Förgudskul Zita sa hon. Du har till och med skapat en utbildning för att klara detta, så gör så då. Lär känna din sorg.

Dessa veckor har varit svåra. Jag har 5 delar i min sorg och alla har olika gömmor och grad på gömmorna. Alla har kommit olika långt och 3 av dem är i skedet förlåtna och jag har lämnat dem vidare till att vara mina följeslagare med ett förstånde, jag kan dessutom säja ifrån om dessa tre kommer in på mig. Dem andra 2 jobbar jag med. Just nu det som gör ondast är att jag är så arg över alla lögner som har med hela historian om mina barn att göra. Jag är envis och jag älskar mina barn över allt annat på jorden. Så jag skall bli stark igen och sen om dom vill så finns jag där när dom blir 18 år. Men tills vidare så kan jag inte. För i min värld är det kämpa med alla medel alltid. Men då kan man inte som jag vara ensam. Så jag måste låta det vara därhän och lägga mitt Kämp på något annat. Jag kommer att lägga det på det jag tror så mycket att bli det jag redan är men i större omfattning. Så jag tog ett beslut igår. Från nu till skolan är slut så kommer jag bara att göra sådant jag tror på och göra klart dom projekt jag har startat. Jag önskar jag kan lägga till att fightas om mina barn. Men det är inte mitt beslut att ta. Så det lämnar jag där hän. Om jag kommer ha kontakt med barnen fram över får tiden utvisa. Men för mig är det allt eller inget. Sorgen och börja hjälpa andra som behöver är just nu i mitt fokus i denna fråga. Som, sagt allt eller inget är nästa steg.

Här om dagen bar jag hem ett gammalt övergett utebord som jag nu gör i ordning. Jag har tröttnat på att vänta på att saker skall hända. Jo dom kommer att höra av sig säjer man till mig. Men jag vet att det inte kommer hända- Så jag slet ut mig helt för att få någon slags bord att kunna ha nu när skolan börjat.

Ett till beslut jag tagit denna vecka är att nej och ja kommer delas ut efter mina behov och vad jag tror, vill och kan. Tål man dom inte så är det inte mitt problem. För jag har precis som du en värdighet och gör så gott jag kan. Duger det inte så… Ja då är det inte mitt problem.

Glöm inte att skriva slutresultatet/outcome innan du strukturerar din tillvaro. Nu när jag gjort det. Jo jag hade gjort det sen många år tillbaka. MEN jag har putsat lite på det. Gav Universum lite till jag tänker skall vara bra. Så nu när det är fixat kan jag sätta upp min tillvaro som den skall se ut hela denna skoltid Det är en hel del att få gjort. Jag hoppas…

Ja så är det jag hoppas… Mer om det vid senare tillfälle.

Om du har sorg kom tillbaka hit då och då. Kommer att ge mer ju längre jag kommer med ”Bara 10 år till” min 12 stegs med 4 modulers utbildning. Jag fick frågan om jag skulle kunna tänka mig att ha IRL träffutbildning på den när den är klar. Jo visst. Nu när jag är tillbaka på turisternas ö så är den möjligheten stor att det går att fixa till våren.

Sen på tur denna tid så skall jag slut föra mitt stora skrivprojekt som är i 2 delar. Jag har redan börjat sammanställa det jag redan gjort och blir som alltid chockad över hur mycket jag fått till.

”Viktigast nu, du kan inte göra någonting nu för att ändra de saker du inte gjorde då. Håll koll på dina mål och ta dig framåt” Så Universum jag önskar att min väg framåt blir en klar och informativ väg av förståelse för det mitt hjärta drömmer om.

Nu är det dags att njuta en stund av god koreansk tonfisk och morotssallad och lite annat jag inte tänker skriva om här.

På återseende. Gå med kärlek - ZitaZoo

Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg