Om du inte hittar mig här titta in på ZitaZoo.Se

Framtiden, barnen och min tro!

Styrka, tårar och JA, jag är en pain in the ass…

Tillåt aldrig dig själv att bara vara ett offer. Världen kan vara grym ibland, ja så är det, men du har styrkan att trivas i komplicerade situationer. Låt inte olägenheter knäcka din själ, varelse och väsen, oavsett hur jobbiga eller irriterande de är. Ännu viktigare, kontrollera dina känslor.

Välj vänlighet när andra pressar dig till dina gränser. När du inte lever upp till dina förväntningar, var snäll mot dig själv. Och när du känner att världen är emot dig, välj då ALLTID ändå vänlighet hela tiden. Det säjer jag till mig själv varje dag. Nu är det dags att lyssna på mig och göra så. Men alla har rätt att säja nej. Hit men inte längre. Alla…

Kom bara ihåg att varje dag är en ny chans att bli bättre. Kom ihåg att du/jag är en bra person som kan halka tillbaka i gamla mönster. Kom då ihåg att vi alla behöver fler chanser att göra om och göra rätt.

Ta upp bitarna och ställ dig upp igen. Varje dag, försök igen och igen för att bli en bättre person än i går. Gör det om och om igen. Men kom ihåg att dina nej är nej och dina ja är jag. Inget annat. Men viktigast VÅGA säj dom. Våga vara oberoende. Våga ha innovativ. Våga vara motiverande. Våga ha frimodighet. Våga ha optimism. Jag vågar många gånger inte alla dessa. Men jag försöker om och om igen att våga. Gör om gör rätt.

Yes, I am grateful for having a home. I am grateful for I am a live. I am grateful for I can sing. I am grateful for I can give love. I am grateful for I did get birth to my children. I am grateful for I have the angels to pray to. I am grateful for my extra mom and sister. I am grateful for I have learned so much over the yers. I am grateful for all the help and support I got in the last few years.

Men att säja nu räcker det är ett måste för att orka gå vidare. Jag är ärlig, förlåt men det är jag. Så jag gör det jag måste och tar dom beslut jag ser är bäst. Jag ber varje morgon och kväll att det skall gå bra, att jag får sova och att mina barn får må bra, jag ber att orka ”bara 10 år till”. Jag ber för att det skall få finnas lycka och kärlek i mitt liv. Jag ber för att få förståelse. Jag ber för jag tror att änglarna finns där för mig, dig och alla i världen skall få må bäst.

Jag älskar er oavsett vad mina 3 bästa, glöm aldrig det. Ni är bäst. Er mamma kan bara inte längre göra detta på dessa villkor… Bli bäst på det ni vill och må bäst… Älskar er…

Mamma Cia

Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg