Om du inte hittar mig här titta in på ZitaZoo.Se

Älskar, älskar inte?

I samarbete med ZitaZoo.Se

Tänk tanken: Att skapa något du brinner för och ägna hela din uppmärksamhet åt det. Det vill säga, du måste förstås först skapa dig själv, och sedan kommer det andra naturligt att följa efter. För att uttrycka det på ett annat sätt, tro på din resa. En optimistisk sinnesstämning leder ofta till påtagliga resultat. Ge inte upp. Ta alltid ett steg till. Skapa ett superbra slutresultat för inget kommer positivt ur att inte våga sig utanför sin komfortzon.

Även om andras åsikter verkar få dig att tappa motivationen, rikta denna kraft enbart mot dig själv. Att jämföra sig själv med andra, är absolut inte värt det.

Vi har alla våra egna utmaningar och vår egen väg att gå. Att ta kontroll över sin egen lycka genom att först tacka för det du har. Sen lär dig att hålla dina tankar i schack och alltid ge gratitude för det vi har. Gör dig själv stolt och tro att du kommer att kunna få det att fungera så länge du är villig att tolerera dina brister, bli alltid en bättre version av dig än du var igår.

I nästan 3 års tid har jag hört Tony Robbins, Dean Graziosi prata om ”The winter is coming”. I början förstod jag inte riktigt detta. Men ju mer jag lyssnade, ju mer jag såg, hörde och förstod så insåg jag att jag har sagt samma sak länge. Fast med orden -Vi måste se om våra hus. Nu har vintern kommit och vi har alla något vi måste kämpa mer med än vi många gånger mäktar med.

Så jag började se mig om och insåg att det är ännu viktigare att ta bort sånt du inte vill ha för att få rum med sånt du vill ha. Idag fick jag äntligen ro nr 2. Innan jag berättar om det skall jag kort berätta om 1. Jag har nu äntligen tagit ett jätte beslut och igår satte jag det i verket. Idag har jag för första gången mått jättebra. Hela dagen. Jag har till och med byggt klart mitt skrivbord.

Nu nr 2 min älskade livskamrat och bästa vän. Min älskade katt Myzzan. Idag fick jag brev och massa bilder på hur hon har det, hennes nya kamrater och familj. Gisses så fin hon är. Hon har fått det världsbäst. Tack fina ni som har henne. Hon kommer få ett så underbart liv. Nu har hon hittat hem. Nu kan jag släppa henne och gå vidare. Nu börjar min resa på allvar. Nu har jag bara nr 3 att släppa.

Livet har upp och ner tider. Idag var det upp. Så min gratitud går idag till familjen som har MyZZan. Till dagen som varit fin och min beslutsamhet som fortsätter att bli starkare och starkare.

Mina böner går till mina tre barn. Älskar er mest i världen alltid.

Jag väljer att älska! Vad väljer du?

Ju har ni läst om pyromanen i Kristianstad. Jag gissar på att det är…

Nu skall jag ägna mig åt debatten på tv ha det alla som vill.

Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg