Energier och goda ord, kan göra en dag oförglömlig. Älgar våra skogars kungar - WorkFlow!

En Massa Poltter, Klotter Och En Hel Röra. Måste få ordning på energierna!

Har Du Någonsin Haft Känslan Av Att Det Bara Är För Mycket. Du Glömmer Saker Och Massa Plotter Och Klotter I Huvudet.

Så Har Det Varit För Mig Större Delen Av Denna Sommar.
En Av Dom Stunder Jag Fick Lite Lugn Och Ro Och Också Det Som Fick Mig På Rätt Köl Igen Var Mitt Möte Med Skogens Konung Och Hans Vänner, Älgarna I Långshyttans Älgpark.

Dessa Stora Och Energifyllda Djur, Kloka Som Attan. Att Få Mata, Klappa Och Stå Inte Ens 50 Cm Brevid Det Var En Dröm som Komma I Uppfyllelse. Det Bemötande Som Både Älgar Och Ägaren Gav Vart Så Fint. En Plats Med Mycket Lärdom, Glädje och eftertanke.

WorkFlow!

Arbets ro, Flow och massa INTE multitasking. Idag har jag varit på Workflow utbildning. Jag kom snabbt på att mitt stora fel är inte att jag inte får flow i mitt jobb. Mitt fel är att jag inte tar vilopauser i mellan flowpassen. Sån -träning på mig.

Tjejerna som har Workflow utbildningen hittar ni på Instagram under namnet Floworkers denna fina utbildning är något för alla. Att få till sin dag så den flytter, du har roligt i det du gör, du får rörelse och en massa gjort men ändå inte avsluta dagen med en stor trötthet. Tänk vilken dröm. Kolla in Malin Jilkén och Anna Sundström på deras hemsida. floworkers .

Dags att runda av för denna gång.

Jag önskar alla en trevlig slut på vecka och helg. Mer från mig en annan gång.

Kram alla som vill /ZitaZoo

Nästa gång Frukost....

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer

ZitaZoo
ZitaZoo,
Hej @artibus här är lite mer Älgar från er gård! Kram
nouw.com/zitazoo
artibus
artibus,
Haha ja jag ser det, så roligt att du varit där! Bor du långt där ifrån? Så fint du skriver om älgparken <3
nouw.com/artibus
artibus
artibus,
Vem är det som filmar? Ser ut att vara från insidan? 😊
nouw.com/artibus
ZitaZoo
ZitaZoo,
Först vill jag tacka dig @artibus för du ger mig ideer till blogg/vlogg inlägg. Det är min man som filmar. Han stoppa in videokameran i hålen i staketet och precis som din pappa sa sträck dig så långt in du kan när du ger homon banann så inte hornen fastnar. Så gjorde min man han sträckte sig långt, långt in så han fick till bra filmning. Vi bor i Stockholm. Men är i Dalarna Hedemora rätt ofta då vi har barnen placerade där. Den historien kommer du få längre fram i vlogg, poddcast och här på bloggen. Jag planerar att göra ett avsnitt om kameror av olika slag i samband med Olympys träffen i morgon Lördag. Kram och tack fina för allt du skriver.
nouw.com/zitazoo
artibus
artibus,
Jaha då förstår jag! Så smart! Jasså jag bor nära Hedemora. Kram 🌸
nouw.com/artibus