Glädje skapar framtid - Det vackraste jag vet.

Denna vecka har min glädje varit på topp. Det har hänt en hel del denna vecka. Har fått mycket gjort och nya insikter har toppat min tillvaro.

Dock vart fredagen inte riktigt så bra som jag hoppats, började känna låga, ledsna energier på eftermiddagen. Min rumskamrat sa då. Du som varit så uppåt hela veckan. Hur kommer detta sig. Jag har mina misstankar vart dom energierna grundar sig i. Försöker tänka glada tankar och ändra mindset. Tillslut efter några timmar av känslan osämja, ledsna och arga energier om vart annat, så kunde jag tillslut få det gjort som jag viste att jag måste få gjort.

Jag skickar mina nu goda, glada tankar åt ett speciellt hål och hoppas att allt är bra.

Mina tankar, glädje och Gratitude ligger denna vecka hos det vackraste jag vet. Har bestämt mig för att oavsett vad använda mina känslor till att få saker gjort. För jag har rätt bråttom och inget går upp mot vackra känslor. Det kan ge så mycket power och riktar man den så får man så mycket gjort.

Bilderna på mig här under har en rätt rolig historia. Var och gjorde nya naglar här om dagen. Efteråt var vi (min rumskamrat och jag) inne på Coop. Han skulle ta kort på mig och nya naglarna, men jag satt i andra tankar och var liksom inte närvarande. Då sa min rumskamrat. Titta vart är hen... Jag reagera på 1 sekund och mitt mindset tvärvände och sen var jag glad resten av kvällen. Efter det så kom jag på att powern i att använda känslorna till drivkraft är rätt stor.

Att vara medveten om att man måste swifta sitt mindset har varit till god nytta sista tiden. I helgen skall vi träffa barnen, då är det något man verkligen behöver. Jag har nu mer svårt att vara färjad inför mötet med dom som tar hand om dom. Där av väljer jag att vara tyst....

Nu sova några timmar och drömma förbjudna tankar om.... Jag gissa det du *blink*

Kram /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer

tigerslife98
tigerslife98,
ZitaZoo
ZitaZoo,

Påsk vadå?

nouw.com/zitazoo