Hon sa -Älska på avstånd, älska så mycket du vill men gör det i tanken, i drömmen och ge allt du kan

Hon sa -Älska på avstånd, älska så mycket du vill men gör det i tanken, i drömmen och ge allt du kan...

Meditera sen den kärleken till ett lugn av god energi!

Känslan försvann. Känslan stals ifrån mig. Känslan som aldrig skulle ta slut va borta. Eller va det verkligen så. NEJ det va jag som sa jag skall inte. Jag skall inget visa, jag skall bara gå på och låtsas som inget hänt. Jag sa du tjatar, ältar och tror inte på dig. Jag sa vill inte höra mer. Men dock så fel jag hade. Fel, varför då jo rädslan tog över och allt runt den tog vid. Alla kan brukade jag säga. Men ärligt varför lyssna jag inte på mig, på det jag sa. Varför trodde jag på den som så länge gjort mig illa. Varför. Jo jag ville hålla i något jag trodde jag måste. Så kom där en dag då jag fick nog. För känslan den fick inte plats, den fick inte finnas, den va förbjuden. Känslan den var sann. Därför blev jag rädd.

Så i allt ältande som jag fått gå igenom sista veckan sa hon den klokaste jag känner en av dom som så länge varit mitt nätverk jag inte trodde jag hade. Hon sa -Älska på avstånd, älska så mycket du vill men gör det i tanken, i drömmen och ge allt du kan... Älska och tro på den kärlek du så länge haft, så länge känt. Den kommer ta dig ditt du vill så som den tagit dig upp på morgonen varje dag i nästan +8 år. Ta den använd den och den dag du är där, ditt du vill då kan du tacka den vackraste du vet för du fick låna, ge och dela känslan som du har, känner och tro på. Men gör det i tanken och visa så mycket kärlek du bara kan i allt du gör.

Meditera sen den kärleken till ett lugn av god energi och var du. Sen kan du berätta om dom 16 år av jävligheter men gör det då med en historia av allt du lärt dig hur man inte gör mot andra människor. Berätta då om alla timmar av lögner, gå bakom ryggen osv. Men för nu älska, ge kärlek och gå vidare. Du är du och det kan ingen ta ifrån dig.

Så här och nu kommer min första kärleks tanke. Du är vacker, ren och ledsen. Men jag kommer älska iallafall så mycket så jag spricker. För du är det vackraste jag vet. Att ge och att se, att känna och att läsa det som inte sägs. Det är det jag tror kan få mig att må bäst. Vad får oss alla att må bäst. Vad får dig att ge, ta och må bra?

"Giftiga relationer" kan vara svåra att avsluta, ibland är allt som krävs att veta hur de kan skada dig/sig för att övertyga dig om att lämna gå vidare och få ett slut på det. Jag gjorde det, jag sa ifrån på mitt sätt för jag fick nog av alla lögner alla "gå bakom ryggen" Jag fick så djävla nog.

Jag tror på kärlek, jag tror på glädje men jag tror inte på småhet där man skall ha makt över den man är gift med. Så va det, allt jag gjorde var fel. Makten var inte min för den skulle vara din. Så det tog stopp i mig. Det fick vara nog. Nu är jag fri och nu vet jag att jag kan gå vidare, må bra och ta allt det där jag lärt mig sista 4 åren jag gjort min resa att bli jag. Jag är kärlek och kan du inte ta det är det ditt problem. INTE MITT.


Älska på avstånd, älska så mycket du vill men gör det i tanken,

i drömmen och ge allt du kan...

Jag älskar och det kommer jag inte sluta med.

För jag tror på kärleken jag känner.

Sen mediterar jag den kärleken till ett lugn av god energi!

Kram vart du än må vara.

ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar