Hopefully, you have people beside you that can help lighten the load - Fisksoppa recept

Lugn och ro med en touch av lite spänning här och var

Jag är inte intreserad av tjafs eller massa goja. Jag vill få jobbet gjort. Med massa skoj och flyt. Men finess och planen klar att nå slutmålet när livet tar slut om ca +60 år eller så...

Att vakna på morgonen av att tårarna rinner är en start jag inte önskar någon. Det är en känsla av vemod och ledsamhet. Att vända det till en dag i glädje är inte alltid så lätt. Jag hade tur idag för jag hade 2 st som hjälpte mig att vända på dagen. Först ut var min man (han har många namn idag fick det bli man. För han är det ett tag till innan vi går åt varsit hål) Han känner mina känslor, han vet att han är min bästa vän inte min kärlek.

Han vet att det vakraste jag vet inte är någon för mig. Så ett långt samtal om att det är oki var morgonens första steg. Tårar som sprutar ut och han konstaterade att barnen är också en sån där saknad jag har svårt för. Men den är inte längre lika jobbig som förut. Tiden läcker mer än man tror. Vi prata Goda Minnen och han fråga vilket är mitt bästa minne jag har av vakraste jag vet. Att svara på det var häftigt.

Nästa som sen också fick mig att skratta och såg till att jag fick mat lagad. Var mitt BS. Jag lagar min mat själv, hon hjälper mig att nå allt och allt runt om kring som jag inte kan. Recept på bild har du nedanför. Klickar du på bilden får du upp den större och jag tror du kan lada hem den då....

Som jag sa hon fick mig att skratta. Vi konstatera att våningen jag bor på har fått en ny anslagstavla av obegripligheter, vi undrade om inte grannarna tyckte denna var konstig. Sen skratta jag så tårarna rann.

Resten av dagen har gått åt att vara ensam, jobba med föreläsningar och varit kreativ med händerna. Gör just nu ett fotoalbum från grunden.

Att sörja, vara ledsen är något man måste få vara men viktigt är att jobba igenom det och tillåta sig att bli glad igen. Det jag känner är jobbigast är att det bara kommer och går liksom inte att stoppa.

You Should Define You

"I feel grief for my children and I have heart sorrow for the one that wasn't for me. Grief doesn't go away. It stays! Some days it's heavier than outers. Hopefully, you have people beside you that can help lighten the load" Do I?

Don't let others' opinion of you dictate your life. If you need help, reach out.

I gotta help lighten the load today that am I grateful for.

Fisksoppa recept att ladda hem.
Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer