Hur fortsätter man, Vloggen är igång på YouTube...

Frågorna som inte försvinner i mitt huvud.

Men varför och när fortsätter man. Men mest av allt varför dög jag inte. Sista dagarna har jag funderat och jag har verklinga svar. Du stängde dörren. Du sa att jag kommer att göra det, men du gjorde det själv. Jag dög inte, du är besviken på mig. VARFÖR det fick jag aldrig svar på. Så jag vet inte.

Jag är besviken för jag trodde på vår vänskap och nu står jag här ensam och saknar dig av bara fan. Men jag får inga svar och det är bara tyst... Jag går inte ut för du skall slippa träffa mig. Jag är ingen igen.

Om några dagar är det rättegång, snart kommmer månaden jag hatar. jag måste jobba men jag får knappt något gjort och jag skall vara stål.

Det är oki att du inte vill men varför? Det kan du iallafall ge mig. Jag älskar dig ovasätt vad. Men jag kan inte tvinga dig. Så jag gör det du ber alla, försvinner ut i tomma intet, slutar exestera. Finns bara ett problem, jag syns och det måste jag fortsätta med eftersom mitt jobb är att synas så hur fan slutar jag exesera då???

HUR FORTSÄTTER JAG??? Hur duger jag till igen? Vad gjorde jag för fel? Hur slutar jag tänka på dig, när du inte försvinner ur mina tankar? Men vad gör allt detta, för jag exesterar ju inte där på andra sidan väggen.

Min nya film på YouTube är ute...

Nya tag och försöka gå vidare.

Rättegången är på väg. Det är alltid intressant med rättegångar. Så länge man inte sitter i dom själv. Denna gången är det som vanligt i min värld förvaltningsrätten. Tänk att ha det som jobb att sitta i såna förhandlingar jämt. Bra val att bli advokat. Kul det skall jag bli i mitt nästa liv, om det nu finns ett nästa liv förstås. Vem vet...

Musik här under ser du The Highwomen med låten Highwomen.

Nu tog texten i mitt huvud slut så vi ses när vi ses. Ha det.

Kram vart du än må vara /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer