Hur inte när!

Det är en trött känsla jag har efter att ha gjort 2 dagar av UPW. Att lära, förstå och känna känslorna, gå från glädje till helvete till över glädje är en väg som är så nödvändig, Att äntligen få sätta dom mål jag så länge varit rädd för är så otroligt häftigt.

Rädslor är förrädiska och att kunna se dom, arbeta bort dom kan vara svårt. Men ärligt det är nödvändigt.
Tänk så här. En alligator är farlig. Inte för att den väljer att vara det utan för det är alligatorns natur. Precis så är det med oss människor. Vi har vår natur, visa av dom saker vi gör är för att vi en gång i tiden var byggda för att överleva. Så tex. inte den sabeltandade tigern inte skulle äta upp oss eller alligatorn för den delen.

Vi har rädslor men det betyder inte att vi inte kan lära oss att leva med dom och få dom att inte kännas farliga. Att göra det vi tror på är en viktig del av allt vi gör. Det får oss att växa, det får oss att känna oss (fulfilled) uppfyllda, nöjda och att vi kan saker. Det är det som får oss att ta ett steg till.

I mitt liv har jag kommit till den punkten då jag kommit på att jag behöver inte få/ha (kalla det vad du vill) dom jag tycker om. För det som är viktigt är att dom mår bra. Då mår jag bra. I mitt liv även fast jag drömmer om gränslös kärlek och allt där till, så är vänskap det som är viktigast. Gränslös vänskap där man finns för varann och där man kan säja det man ser. ´Detta har blivit så viktigt att det är en av dom saker som gör att jag känner mig (fulfilled) uppfyllda, nöjda.

Att leva och göra det jag tror på är det som jag idag ser att jag måste. För gör jag det då mår jag bra. Att gå UPW är en sån dröm. Jag hörde Tony Robbins första gången när vi fortfarande hade kassettband. Det är några år sen. Därför vart UPW ännu viktigare.

Om man frågar mig när jag skall skilja mig så har jag här en ide. Fråga istället: hur skall du skilja dig? För det handlar inte om när. Det handlar om så mycket mer. Skulle jag här börja skriva om det så skulle det kunna skapa den inkomst jag så väl behöver.

Så här och nu det är ju det jag varit så rädd för. Att använda mig av min kunskap om relationer för att jag och den man jag är gift med skall bli osams. Men vi blir inte osams om den biten längre för vi har samma mål att skilja oss. Så "hur" blir nu till en väg att komma till när.

I min värld får jag ju sällan se dom människor som betyder något för mig. När jag helt plötsligt får det då blir jag jätte glad. I går hände en sån sak. Det värmde jätte mycket. Tack fina. Det kom dessutom i precis rätt läge då gårdagen av UPW var så emotionell att tårarna spruta ut om vart annat. Tårar av både glädje och sorg. Tårarna som behöver ut för att jag skall kunna vara jag. För att gå vidare och komma dit jag skall.

Men du glöm inte att må bra för det är viktigast av allt. Det är du värd, glöm aldrig det. En super viktig detalj du har lärt mig är, fråga om hjälp när du behöver. Det vännen gäller dig med. Om du vill ha min hjälp så vet du inners inne att jag kommer inte säja nej.

Så är det även men mina barn om dom på något sätt kan må bättre än att alltid bli påminda om mig. Ja då är det bättre att jag låter det vara och gör det jag skall tills den dagen dom är stora nog att bestämma själva.

Nu till dag 3 av UPW och minst 15 timmar till av otroligt mycket att se, ta in och lära, tänka om osv...

Tack igen du fina.


Kram bästa. /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer