I love to be wrong!

Somna med glada tankar, vakna med tårar!

Kan inte förstå varför. Dom bara fanns där. Sista dagarna har jag känt mig så glad. Så vakna jag av att tårarna rann igen, en känsla av att inte räcka till av att inte duga.

Då kom jag på det. Om jag inte duger till 100% varför duger jag då alls. Jag hade en obehaglig dröm i natt. Jag brukar inte ha såna drömmar. Men denna va så otroligt läskig på alla sätt och vis. Den det handla om var inte den personen jag känner. Utan en helt annan i sätt, tänk och inte så vacker som jag tycker i verkligheten.

När jag vakna vid 2 tiden i natt så gick jag upp. Sen vid halv 7 tiden gick jag och lade mig igen. Somna på en gång och vakna ca 1 timme senare av att jag drömde fortsättningen på samma dröm. När jag vakna var jag kall svettig som bara den.

När jag kom upp hade vi för 2 gången denna vecka besök av koltrasten som satt och titta in på mig från balkongräcket. Det är så mycket skrock i den fågeln.

Tror du på skrock? Fåglar i min värld bär med sig budskap. Svarta fåglar sittande på staket, balkonräcken grindar. Betyder att någon/några skall dö... 3 stycken på kort tid brukar betyda att det kommer snabbt. Sist det hände dog tre väldigt betydelsefulla människor i min värld. Det är två år sen.

Ny kort vlogg som jag spela in i veckan ser du under.... För er som undrar hur den är gjord så är den gjord i Canva med mobiltelefonen....

Kram/ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer