Ibland är man bara tvungen att ta ett djupt andetag. Datorn har gått sönder.

Så kom då dagen jag väntat på. Datorn har gått sönder. Nu kan jag inte jobba i den takt jag vill och än kan jag inte köpa en ny. Men jag ändrar så mycket jag kan och gör det så gött jag kan i alla fall. Man måste ta ett steg till oavsett vad. Om jag säjer det till andra så är det bara följa det själv.

Ibland måste man ta nästa steg i allt man har om kring sig. Jag tog ett beslut och nu har jag kommit till dom punkter som gör mest ont men beslutet kvar står och det är bara följa det på alla sätt och vis. Vissa ändringar måste man tåla och göra där efter.

Beslutet är grundat på en stor sak. Jag är bra som jag är och det blir bäst att jag är jag och ingen annan kan ta det ifrån mig.

Alla saker som händer runt om kring är lärdomar och alla saker kan inte kvarstå visa måste bort och visa måste ändras oavsett vad. Med det sagt så ruvar en stor förändring i allt detta som jag vill få till och då måste jag göra ett val. Valet kommer idag inte längre bli svårt. Stål, järn eller bara brons, det spelar ingen roll för om jag håller i så kommer allt sluta bäst…


Allt och lite till...

Jag undrar ofta, jag då? Jag ska kämpa, men jag ser rädslan i dina ögon när jag går i mot och är mig. Glöm mig! Så glömmer jag alla lögner, förtal och det du sa i tystnad att jag inte kan.

Du har alltid haft en chans, men du har aldrig tagit den och jag vet idag varför.

Men jag då? Jag skall kämpa, jag skall slåss får det jag tror på. Rätten att vara mig.

Rädslan skriker i dina ögon. Det var jag som höll dig vid liv. Jag gav dig allt jag hade, du gav… Ja vad gav du? Resultat du är en främling.

Kram vart du än må vara!/ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer