Ibland får man gå åt andra hållet! Jag älskar att laga mat!

Drömmen blir bara sann när du tillåter den att bli!

Livet ger och livet tar. Du kan bara få det du vill med en massa hard work, Detta är ett faktum. Drömmar är allt det där vi behöver ha för att alltid ha något att se fram emot.

Men för att nå drömmarna måste man våga släppa gammalt, våga säja nej detta är inte min väg. Att se den jag hämtat kraft från så länge och inse att denne inte mer kan ge mig den speciella kraft jag alltid tyckt så mycket om var en underbar känsla. Att kunna säja till mig själv, nu går jag vidare och gör det jag behöver för att nå mina drömmar. För att dom skall bli sanna då måste jag nu planera och tillåta mig själv att nå dom.

Jag saknade dock dom där fina kramarna som jag alltid fått när vi träffats, jag såg rädslan i ditt ansikte... Jag konstaterar att detta är konsekvensen av min ärlighet.
Men du! Du som så länge get mig såna enorma krafter. Tack du rockar bäst glöm inte det. Å du behöver inte vara rädd, jag har sagt det förut. Jag skall inte störa mer än nödvändigt.

Jag konstaterar här för mig själv att när jag åker till den plats jag drömmer om att bo på, så kommer jag bara lämna och inte säja något. Så jag längtar. Jag konstaterar också att jag äntligen efter alla år kan ta det slutgiltiga steget till att vara mig som jag vill vara!

Ibland blir inte livet som man först tänkt sig. Då får man planerar om och ta nästa steg i ny riktning! Då är det tid att gå utan att vända om. Det kan känns svårt att bara gå utan att vända om. Men ibland måste man det. Ibland behöver man bara släppa allt och tro på morgondagen. För mig kom det, någon som get mig tron, hoppet och en massa glädje att se en ny morgondag! Denne underbara har visat mig att det är oki att både ge och ta. Framför allt har denne visat så stort kurage att jag kunnat berätta det jag känner, tycker och tänker.

Jag hade önskat jag vågat göra detta tidigare i mitt liv i andra situationer. Men som jag alltid säjer, allt har en mening. Så meningen var förmodar jag att denne underbara skall visa mig in i framtiden med nya lärdomar, kunskaper och allt där till MEN du...

Jag ser dina blickar, jag känner dina andetag, jag ser ditt leende. Då blir jag varm och min önskan tar över. Jag ler tillbaka, jag har lovat att inget mer göra. Men ibland är det svårt att inte bara omfamna och ge allt det där jag skulle vilja ge. Allt jag ser att du behöver. Ibland måste jag titta bort för min önskan blir så stark. Du är vacker, du är så underbart söt, du är intellektuell. Att ha samtal med dig är wow så underbart. Du är allt det där jag i hemlighet dröm om så många gånger, så många år.

MEN Ibland får man vända gå åt andra hållet så klart med ett leende på läpparna. Då känslorna blir så varma att inget kan stoppa den enorma kraft som känslorna består, den enorma värme, dom känslorna jag lova att låta bli. Men bäst av allt jag får vara jag, vissa det jag är.

Vilken dag som helst skall jag skriva om vad jag är och vem jag är ge mig bara några dagar till och ett gäng podcast avsnitt så kommer det...

Denna text är din vännen. ❤️ ❤️ ❤️

"Du kan inte tro att jag längtar,
Jag står ju alltid ensam kvar
Mitt hjärta slår och du flämtar
Säg inte hej då när du går.
Se men inte röra alls..."

/ Stiftelsen - När Du Går

❤️ ❤️ ❤️ Känslor är det som får oss att gå till det vi vill ha, göra och tro på. Om vi tillåter oss att ha känslor och använda dom till det som vi känner är bra för oss, då bara då kommer vi lära oss att älska oss själva. Att alltid våga tillåta oss att ge oss själva känslan att alltid må bra ovavsätt vår historia är det som ger oss mod, kraft och ett jäklar anamma! Så go, du rockar bara för bäst. Du är snyggast, finast, sötast och bäst. Love ya! ❤️ ❤️ ❤️

Nu byter vi ämne och pratar Mat!!!

Mat är livet eller. Jag är gastric bypass opererad sen 14 år tillbaka. En operation som ändra hela mitt liv. Jag fick följdsjukdomar som sen genererade i ett liv i Rullstol. En av dom saker som blev konsekvens i mitt liv är maten. Jag kan inte äta oki och 96% av tiden är mat inte ens gott.

Jag älskar att laga mat, det jag inte kan om mat är oftast inte värt att veta brukar min man säja. Men när man inte tycker att mat är gott och på det inte når i sitt kök pga rullstolen, då blev det en situation som är ohållbar, dessutom försvann barnen så jag slutade laga mat under en lång period.

Men sista tiden, under denna resa jag gjort med mig själv sista året så har jag börjat laga mat igen och gisses så kul det är. När jag nu mer har någon utom min man jag kan bjuda då mår hela mitt sinne för matt bra! Jag har igen börjat ta tillbaka vad, hur och när jag skall äta. så detta lägger jag nu till i denna blogg. Maten, hälsan och allt där till.

Bilderna här under kommer från mat jag lagat och sista mat och vin mässan på Stockholmsmässan innan vi fick corona i världen!

Kram vart du än må vara!/ZitaZoo

#energi #leva #roligt #lära #allakan #sverige #musik #zitazoo #zloggz #kärlek #love #kreativitet #mat #frukt #grönsaker #svt #barn #skola #love #tv4 #stockholm #dalarna #måbra #hälsa #familj #tillsammans #sagor #rita #doodle #podcast #pride #internetmom
#mylife #today #wheelchair #stockholm #love #all #sweden #instagram #usa #us #soon #Travel #fulltime #wheelchairlife #mominwheelchair #disability #children #zitazoo #dream #doing #mom #sverige #coaching #mindset #motivation #florida #NouwSeptemberChallenge #missyou #loveyou

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer