Idag hände det... haha så himla kul att få svara på... Tårar som blev Kämp och en beslutsamhet...

LOL så börjar jag idag. För första gången fick jag en så häftig fråga. Men jag skall börja med svaret här på bloggen...

Här kommer det. Nej jag finns inte bara här på ZitaZoo.Se här finns jag minst av min tid. Men av många anledningar så visar jag inte upp allt jag gör eftersom det finns människor som läser här som inte behöver veta allt.... Jag önskar att jag i Sverige kunde visa allt. Men tyvärr är det inte så.

Frågan va är du bara på ZitaZoo.Se . Dock fick jag den IRL när vi i morse va och handla ingredienser till en ny omgång kimchi! Så jag kunde svara med lite länkar som jag inte delar ut här....

Men en sak jag kan berätta är att det mesta jag gör är på Amerikanska... Med global publik i låst form...

Dagens jobb sällskap i min värld är en jätte finn live streaming sångerska som heter Kintsuku

https://www.twitch.tv/kintsuku

Till något helt annat.

Det finns mycket jag skulle vilja skriva men inte riktigt vågar. Saker jag verkligen skulle behöva få hur mig. Så det är bara samla mod att få ur sig det. En sak jag skall ta idag är att jag fortfarande bär stor sorg. Dock har jag kommit till ett läge där jag tar tårarna till att omvandla dom till Kämp energi när dom kommer. Nu kan jag vända på det och tänka en dag då kommer det jag vill ha att finnas där. En dag då du.... Men saknaden efter dom 2 sakerna är super stor och ibland när jag måste skriva till ett av dom då kan det fortfarande ta flera dager tills jag klarar det.... Men jag kämpar på och tänker jag skall göra det jag tror på och synas i varje gathörn.

Denna vecka är det Start At The Top och det är så mycket att repetera, lära nytt och få till så det är lätt att känna sig stressad.

Att känna kärlek har inte varit så lätt sista tiden. Därför har det varit ännu viktigare att ge sig själv tro, hop och en massa glad energi. Jag primar varje morgon och mediterar minst en gång om dagen.

Jag har reagerat på mycket saker sista tiden både i min omgivning och med barnen när jag träffa dom. Men framför allt min beslutsamhet att inte ge vika och kämpet att hålla på ärligheten och tron på att jag har rätt i vissa saker.

Kommer mer info snart!

Kram vart du än må vara! /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer