Idag handlar det om att göra klart. Tystnadskulturen är en praxis.

Du 🎔 Jag 🎔 Vi!

Att slutföra och få till vägen till ett annat liv är veckans göror. Du 🎔 Jag 🎔 Vi heter något jag länge har slipat på. Nu är det äntligen klart att lägga upp och göra något av det. I mitt koncept "Communication Love" så har jag på Svenska skapat en väg att hitta sig själv för att kunna ge andra mer. Men självklart också sig själv. För jag tror att ju mer vi ger oss själva ju mer kan vi finnas åt vår omgivning.

Men också att våga låta bli att svara när vi blir på hoppade i sociala medier på ett eller annat sätt. Jag tror skarpt på att om vi känner oss själva då kan vi också våga ge oss själva den goda smaken att säja nej tack detta svarar jag inte på och ta den energin att göra saker som är viktigare för oss själva.

Jag har länge sagt att Jante, eller som jag väljer att kalla det tystnadskulturen vi i praxis lever i. Här är det viktigt att våga ge själva och tillåta oss själva att få vara alla saker inom registret av känslor. Att vara glad, ledsen och allt där till är något som kan leda till bättre mående. Men för att vi skall kunna detta behöver vi lära känna oss själva på ett högre plan.

Att våga säja att detta gillar jag inte eller tvärt om detta gilla jag, är inte alltid självklart i livet och den tystnadskulturen vi lever i.

Att kommunicera med andra kan kännas svårt. För att på bästa sätt kunna det måste vi först kunna kommunicera med oss själva.

Att göra färdigt det jag på började, är idag jätte viktigt i min värld för att nå ditt jag vill. Den 10 april så är det 1 år sen jag ställde massa frågor till mig själv. Så här ca 1 år senare har jag kommit fram till att detta året har jag kommit längre än någonsin. Har även kommit fram till att jag känner mer Gratitude än jag någonsin gjort tidigare.

Att våga visa att man är glad för vad man lärt sig, att våga visa för dom som är grund till det är super viktigt. För hur det än är så är vi inte ensamma i vägen genom livet. Även fast vi kan som jag känna ensamhet.

Mer om vägen senaste året kommer senare i veckan. Men vill också säja att den wisdom jag senaste 20 åren skaffat på mig har varit en super häftig resa. Dom senaste 7-8 åren har den varit helt häftig på både gott och ont.

I morse spela jag dessa 2 låtar under dem är en livesändning på YouTube med härlig musik att jobba till eller bara vara till.

Vart du än är kram på dig /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer