Internet mammaskapet handlar inte om. Mitt förslag är att göra det du tror på...

För när du gör det så kommer du må bäst. Valet är alltid ditt.

Ibland kan man behöva en spark i baken, ibland kan man behöva göra mer av det som är jobbigt.

Nu har jag tag i en sån bit. Jag fick äntligen säja och klargöra en sak för en person som betyder väldigt mycket för mig. När det var sagt så kunde jag släppa det och gå vidare. I allt detta fick jag en stor förståelse i min vägen framåt. Det kändes så underbart att få det ur världen.

Det var den ena händelse. Nr 2 var mitt mötte ang barnen. Ett nästan 1 ½ timmes långt förhör med diverse frågor om hur dålig jag är, sorry lite elakt sagt "kanske" men så kändes det.

Ett rätt intressant möte, sådant där man skall få fram massa och på det bli trodd. Men det jag tar med mig är saker jag fick höra om barnen. Så här mycket info, har jag nog aldrig fått om barnen och deras situation. Vill jag inte skriva om det (alltså barnens situation) eftersom jag inte tycker det hör hit. Jag tydlig gör här "just nu".

Dock kan det komma att ändras om barnen råkar illa ut.

Internet mammaskapet handlar inte om...

Det handlar inte om att jag skall besudla ut barnens liv. Det handlar inte om att besudla ner myndigheter eller andra människor. Sånt tål jag inte.....

Det handlar om att jag skall dela kunskap och berätta hur mycket jag älskar barnen. Det handlar om att lära andra föräldrar som mist sina barn på samma viss jag har, att man kan gå vidare.

Det handlar om att den dagen barnen hittar mig på internet (redan hänt) skall om se att deras mamma mår bra och då kan dom kanske koppla av lite en stund i sin oro i allt detta. Det handlar om att dom alltid skall veta att jag står för det jag tror på, att jag kan ge mer än jag behöver ta.

Men tro mig det är inte gratis att vara internet mamma, man får ha ett evinnerligt tåla mod och alltid ta ett steg till.

Jag är tröttnade på att känna det som jag slösa bort min tid...

Tiden är i mitt liv väldigt viktig. Tiden är det som får livet att bli bra. Hur menar jag här, jo om vi gör det vi vill, kan och får det att passa in i dom liv vi vill leva då kommer tiden att kännas behaglig.

Kommer du ihåg hur långt det var mellan varje julhelg eller din födelsedag när du var liten. Medans det nu när du blivit vuxen, känns som tiden rusar i väg och vi säjer -jul igen det var ju inte länge sedan.

Jag hävdar att planerar vi tiden så vi får mindre stress. Då har vi mer chans att må bra i allt vi skall få gjort.

Jag gjorde att val. Där jag inte valde sängen framför tv med massa dricka av starkare sort. JAG VALDE ATT JOBBA, ge allt jag kan och lite till.

I mitt liv behöver jag hitta saker som får mig att vara glad, för då har jag lättare att hitta tillbaka dom dagar då den grå stenen saknar mig.

Den grå stenen...

Dagen börjar med ont i hela kroppen. Tankarna flyger till saknaden över det jag älskar mest. Jag ser en stor grå sten. En sån där sten som man som barn ville klättra upp på. En sån där stor oövervinnelig sten som man bara var tvungen att besegra.

Det är min grå sten som så gärna slukar mig in i ont, ledsamhet visa dagar. MEN jag har ett knep dom dagarna jag känner så. Jag tar fram planeringen och tar det som är roligast på den och börjar skapa, vara kreativ. För då ändrar jag mitt mindset och får till dagen med största bästa väg till mer glädje. Jag sätter på musiken och sjunger det högsta jag kan då vaknar alla glada känslor och det inte kryper sakta bort och mitt mindset ändras till vill mer och mer....

Alla Kan, glöm aldrig det!Ses snart igen.Kram vart du än är!
/ZitaZoo

Saknar dig min fina vän....

Till mina barn Ni är bäst! Hål sams vänner, det blir enklare då! Mamma älskar er mest på hela jorden!

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer