Is life happening for you or with you? I always know I will and I was meant to, so now I'm going to.

Bra fråga...

Nu är det klart. 6 dagar av visdom, livsavgörande vägval och ett av dom största och kraftfullaste utbildningar både i personlig väg och i business väg är nu på väg till mig.

Den 4 mars starter UPW virtual live event- UNLEASH THE POWER WITHIN, PERSONAL GROWTH AND DEVELOPMENT.

Gisses detta har jag önskatt att få göra i ca 10+ år. Nu händer det.

Att få lära, uppleva och se denna man tala, gråta, skratta och på allt för att inte tala om allt man själv gör.

I 6 dagar har jag deltagit och live fått se denna man. Han heter Tony Robbins. I 6 dagar har han levererat så många saker så mycket lära känna sig själv och ja just det kännslor. Svar på frågor jag så länge undrat över och helt plötsligt såg jag svaren framför mig.

I 3-4 timmar varje kväll har jag förstått vad jag behöver ända på, lära mig och få verktyg till. Den 4 -7 mars skall vi 12-15 timmar påer dygn göra denna dröm. Verktygen som jag beehöver skall läras, trännas på och fås i vana att utföras. Det kommer fysiskt tränas, mediteras, skratta. Få ett ton av energier, gråtas men framför allt jag få vara jag och äntligen kommer jag att få leva som jag vill.

I 4 dagar 12-15 timmar om dygnet kommer jag att få möta LIVE människor som är villiga att göra denna resa med sig själva och möta människor som kanske kommer dela en del av min väg till det jag drömmer om både privat och inom Business. FAN rent utsagt (sorry mina älskade kids att mamma svär) SÅ HIMLA GLAD JAG ÄR.

Ett av mina favoritcitat från Tony Robbins är: “Life doesn't happen to you, it happens for you.” Denna visdom är så enormt kraftfull i både personliga liv och våra yrkesliv. Det är ett av dom mindset jag till 100% lever efter och det har förändrat så mycket i mitt liv.

Ikväll gjorde jag något jag saknat, jag viste bara inte förens efteråt att jag saknat det. Jag mediterade, en sån enorm kraft att först ta imott den starkaste kraft som vi kan ta i mott. Uneversums hela power sen gå ur sig själv och bara ge till alla man vill ge till.

Gisses så underbart det var. Så jag saknat detta. Kom på mig själv efteråt att sitta och undra varför jag slutat medetera sista 6 månaderna. Kom fram till att jag inte haft ro i kroppen på så länge.

Men allt har en nystart just nu så nu är det dagligt schemma översaker jag gör. Medetera är nu en daglig sådan vana.

21 dagar tar det att sätta vanor säjs det. Så nu sätter vi ett gäng nya vanor och tar nästa steg.

Insåf idag att jag tappat ännu fler kg längst vägen nu. Så himla underbart att allt jag gör ger resultat just nu. Det får mig att se framåt.

Har länge undrat vad gjorde jag för fel. Insåg idag att det inte var något fel. Det var en stor rädsla som ställde sig i vägen och den står fortfarande där. Den växer och växer. Inte från min sida, men jag säjer bara men.....

Here and now I give you my dream.

I want to live to serve.

I always know I will and I was meant to, so now I'm going to.

The Secret To Living Is Giving.

Kram vart du än må vara. /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer