Jag är singel i verkliga livet med gift på pappret

Lev med det å gå vidare.

Alla är inte som jag, för jag är jag och jag älskar att hitta forum som hjälper andra att bli det dom vill bli. Idag känner jag mig inte tillräkligt stark för att göra det jag tycker bäst om. Att hjälpa andra. Varför?

Jag har sagt i 13 års tid, det kommer en dag när jag tröttnar. Om du ger dig in i leken får du leken tåla. Men ingen allra minst den jag levt ihop med så länge tog mig på allvar. Som gotlänning så hör man honom ofta säja (det som många gotlänningar säjer om stockholmare) -åk int upp till fjolträsk... Detta är en kommentar jag inte tål.

Så här kommer en tillbaka.

- Lek inte om du inte leken kan tåla, för när jag tröttnar då blir jag en satans bitch, jag är ju en fjolla en riktig flatta och en stolt djävla sån dessutom.

Med det sagt så kommer här ett riktigt blogginlägg i ren ZitaZoo anda...

Jag är jag. Du är du och vi alla duger som vi är.

Jag kommer från och med nu ta tillbaka min frihet. Jag är singel, dock fortfarande gift på pappret men jag är singel. SÅ HIMLA härligt.

Det betyder att jag gör som jag vill. Klargör här detta;

Det betyder att...

Jag kommer och går som jag vill!

Jag gör vad jag vill!

Jag behöver inte ta hänsyn till någon annan i mitt liv om jag inte väljer det!

Jag kan ha vilka relationer jag vill, när jag vill, hur jag vill!

Jag kan välja att inte finns tillgänglig när det inte behagar mig.

Jag kan göra vad jag vill helt enkelt!!!

Detta är det som ROCKAR i min värld just nu.

För att jag skall kunna göra min dröm, På det hjälpa andra så som jag vill.

Så måste jag må bra. Så bra att jag kan skratta, le, och känna att jag vaknar till en vardag jag trivs med. För detta skall komma till så måste jag göra massa förändringar. STORA förändringar.

Eftersom jag faktiskt älskar att få finnas till för dom som behöver mig. Så är dessa stora förändringar jätte nödvändiga.

Så här ser det ut idag

Jag sitter hemma, Jag jobbar hemma. På sin höjd rullar jag in till det finaste jag vet. Tyvärr har det blivit för mycket, för ofta och till allas tröttnad så måste det minskas ner eftersom jag inte vill känna mig dissad. Ärligt jag hatar att känna mig dissad. Vem gör inte det. Å jag känner mig dissad på många sätt än ett. Till och med lite lurad.

Jag är inte en av alla som står i kön till den vackra fina du. Jag är en som ville ge dig fina stunder och gränslöst mycket av det jag har mest kärlek.. Jag trodde du ville ha det, den känslan fick jag. Inte att jag var en av dom du inte kunde säja nej. Det var ju mig vi prata om jag som lärt dig allt jag kan om konsten att säja nej. JA, jag blev ledsen, sårad och arg, meest på mig själv som inte förstod bättre. Jag tar det som du får kalla kårar och stänger mig ute.

Nu kommer det, från och med nu blir allt som händer mig på mina villkor. När jag känner att jag har tid och lust. Jag har sagt det förut kommer inte att gå min väg, jag kommer att finnas till när det behövs. Men en drastisk förändring behövs i mitt liv, SNABBT för att jag inte skall gå under. Jag älskar dig förfasiken kvinna, ville ge dig allt. Men jag kan inte tvinga dig.
Så då får det vara. För jag håller på att gå under av sorg. Det var inte jag som inte kom tillbaka, det är du som stänger mig ute. Så ser jag det.

Jag litar inte på någon, INGEN det är illa. Jag vill inte tappa mig själv. Jag lade hela mitt liv på en massa saker. Saker jag nu insätt att det bara var för att du inte kunde säja nej. Helt oki, men det gjorde så djävla ont (ursäkta att jag svär). Om du bara anar hur ont det gjorde. Jag har inte litat på någon på så många långa år, inser nu att det var dumt att försöka. Jag vill inte missta dig, jag är ledsen det gör ont. Från nu kommer du inte få höra ordet vacker, eller andra saker. Vänskap och inget annat blir det. Jag måste ha förändring helt enkelt och jag skall inte göra dig rädd mer. Glöm allt jag sa är du go.

När det gäller min fd man (fortfarande gift på pappret men inget mer) Så har jag tröttnat på allt som är runt om kring. så jag påminner om det jag tidigare skrev. Lek inte om du inte leken kan tåla. Jag sa på Gotland det kommer en dag när jag inte finns kvar. Den dagen är här nu. Jag finns i samma boende för det är för kallat att bo ute. Jag finns i samma ekonomi för du har en del att betala igen och jag har inget. Varför det kan vi diskutera senare i en annan tidsålder. Men sen är det stopp.

Det kommer bli förändring på många sätt. Jag måste hitta ett nytt liv där jag trivs med mig själv, en inkonst, en värdighet, ett boende där jag med mina rullstolar kommer in. Men framför allt där jag får träffa mina barn utan några hinder i vägen.

Så här kommer närmsta planeringen att bli.

Jag har bara mig själv att förlita mig på, så det blir fokus på det jag kan bäst. Jobba.

Bloggen, e-kurser och en massa film, podcast och mitt mål är att inte ha några som helst rädslor kvar över detta. Mitt mål är att få fira min födelsedag den 17 dec, fira jul och nyår som jag själv bekostar någon annastans än här. Att som planeringen sa börja betala av dom skulder jag behöver med start i december. Att i första halvåret 2021 om covid-19 tillåter åka min första resa till USA och Florida.

Jag hoppas du som läser hänger med på allt detta!

GLÖM INTE ATT Allt händer av en anledning.

Jo en sak till. Tack för allt vi gjort, allt vi tillsammans skapade det betyder jätte mycket. Mer än du någonsin kommer att förstå och en sista gång du är vackrast så det så! Jag älskar dig ovavsätt vad. Trotts att jag nu inte kommer visa det mer.

Kram vart du än må vara! /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer