Jag har aldrig någonsin misshandlat mina barn.

Energier - Börja om - Gratitude.

Hur hittar man tillbaka till goda energier när man inte har så mycket att se fram emot? Hur hittar man tillbaka till en väg man kan känna sig nöjd med? Hur bygger man framtiden till något man vill ha när man inte når det man innerst inne önskar? Hur bygger man en alternativ framtid som man kan vara nöjd med?

Man får helt enkelt släppa det man inte kunde få och börja om.

Men först det jag inte kunde få för att släppa.

Efter, det jag kan.

Först ut detta är förbannat svårt. Detta är starten på Nya Tider i mitt liv.

Det jag inte kan få är egentligen bara 2 ting. Så för att inte bli tjatig på mig själv så skall jag fatta mig så kort jag bara kan. Men framför allt jag vill ge mig själv chansen att visa Gratitude för dessa 2 saker och förhoppningsvis till dem det gäller.

Först ut mina barn, dom kan jag aldrig få tillbaka.

Min son "Tana" du är liksom den smartaste killen i hela världen. Du brukar svara mig när jag säjer det -mamma vad du tjatar. Ja det kanske jag gör men du är det. Söt som attan och väldigt speciell. Du är liksom bäst på att vara du. Jag är liksom så jäkla stolt att vara din morsa. Här kommer en stor digital kram till dig. Kom i håg jag gör inte det jag gör för att jag vill. För fick jag bestämma då vet du att mamma din skulle gå genom eld för att få dig tillbax. Nej jag gör det jag gör för du skall få vara du och bli det du vill. Älskar dig vännen mer än du någonsin förstår.

Till min näst yngsta dotter "LuLu" Du är som det du heter vännen. En stor lysande boll på himlen, när det är som mörkast. Då vet man att ditt skratt lyser upp hela denna jord vi lever på. Fortsätt att vara så glad och söt du bara kan. Men vännen glöm inte att äta i bland man mår liksom bättre då. Ta alla dessa envisa ideer du har och bli bäst på det du vill. När du var minder skulle du bli 48 olika saker bruka du säja. Sen han vi aldrig gå igenom alla för du somna alltid ifrån dom vid ca 4 saken. Du är bäst, ta den tid du behöver även fast det ibland tar lite längre tid. Sitt ibland det är rätt bra att hämta andan. När du tänker på mamma vännen så vet du vad jag alltid säjer. -Spelar ingen roll vart i världen vi är. Älska varann det gör vi ju ändå. Du är nog den mest bestämda dam jag känner. Älskar dig mest, bäst och alltid.

Till den yngsta av mina 3 döttrar har vi "Chey" Stava om det så får du shy=blyg lite så har det alltid varit. Inte i allt men mångt och mycket. Du är en sötnos med mycket vilja och ännu mer tålamod. Du är envis och en riktig Indian som vet exakt vad du vill, men visar sällan när du blir ledsen och får stå tillbaka för att släppa fram alla andra som bara måste synas mer än dom många gånger behöver. Men med tålamod gör du det och kärleken du besitter är gränslös. Du är och förblir min absolut närmaste väg till att minnas hur gränslös kärlek kan vara. Du (om inte Corona stör) är den som alltid behövt mest närhet. Du är den som är yngst men ändå visar att du vill hem mest. Du är den jag svårast lämnar då jag vet att du behöver mig mest. Men jag vet att ditt oändliga tålamod kommer att hjälpa dig på vägen. Älskar dig gränslöst och glöm inte min fina du bestämmer över dig. Det är oki att säja NEJ jag vill inte.

Till min äldsta dotter som är vuxen. Att hata är oki. Men glöm inte om man hatar bör man först ta reda på varför man hatar och hålla sig till sanningen. Inte den påhittade väg av lögner som är enkelt att ta till för att tjäna lite till. Jag älskar dig men jag tycker inte om ditt sätt, dina lögner och hur du svartmålar världen. Det skadar inte bara mig det skadar också allt runt mig som mina andra barn tex... Du får faktiskt stå för dit, så står jag för mitt. Du vann när det gäller dom här ovan, barnen. Hoppas bara du mår bra i alla dessa lögner du hittat på.

Till alla er som nu kommer använda detta emot mig. Varsågod. Ärligt ni har redan tagit det bästa jag har så mycket mer finns inte att ta. Jag har aldrig någonsin misshandlat mina barn. Har aldrig och kommer aldrig göra illa någon på det sättet.

Det som gör mig mest förvånad är att jag har sagt samma sak dessa 3 år mina barn varit borta. Ändå fortsätter man att inte lyssna. Man väljer bort att se diskrimineringen som ledde till detta. Man väljer att fortsätta dölja att man förstörde en människas liv så som man gjorde när man gav min äldsta dotter allt hennes ODD skrek efter. Man valde att bestämma sig för att inte samarbeta, sen få det till att jag inte samarbetade. Trots att jag valde att låta bli att svara för att inte visa min avsky mot dessa lögner.

Man väljer att inte se alla dessa nakenbilder som min äldsta lägger upp på sig själv. För hon är fortfarande den bästa för barnen, nästan som hon skulle vara deras mamma. Den absolut mest trovärdiga utges hon att vara. Trots att min äldsta dotters lögner blir fler och fler. Ju mer hon skall ha i sin ODD (som man nu till och med påstår att hon inte har). Som alltid tiden för utvisa och den har börjat utvisa att jag åter en gång till kan säja vad var det jag sa.

BULLSHIT sa Tony Robbins i UPW när vi fick lära hur man tar bort sina lögner av rädslor man skapar åt sig själv. Så här kommer det en gång för alla: Jag tror inte på sånt, alltså att slås eller att göra folk illa, hela mitt väsen står för att alltid hjälpa andra. Har alltid gjort. Kommer alltid att göra. Det finns ganska många idag som kan intyga det.

ZloggZ kommer nu starta upp där kommer jag och visa hur bra barnen hade det och hur glad min äldsta var på Gotland när hon växte upp.

Sanningen, den tänker jag berätta. På mitt sätt. Nu är det dags att göra så, berätta.

För efter du läst nr 2 av det som inte är för mig kommer du kunna läsa mer av vad och hur jag tänker framtiden....

Att skriva om nr 2 är svårare än svårast för jag har skrivit så mycket om det vackraste jag vet redan. Så istället för att skriva det så kommer är något jag tänkt på länge. Ett stort tack till det vackraste jag vet för utan dig hade jag inte varit den jag är idag. Jag hade aldrig lärt så mycket som jag gjort på alla sätt och vis.

Dom samtal som vi haft genom åren har många gånger varit så intellektuella på alla sätt och vis. Det är du den ända i mitt liv som stått för och jag har älskat varje minut av att få vara jag. För det har jag alltid fått av dig. Tänk tillbaka hur jag skrev från början och hur jag skriver idag. Du är den som fick mig att vilja lära mer i allt man kan tänka sig.

Du är den som fick mig att gå upp varje morgon och ge lite till och lite till. Så här efteråt kan jag ibland ångra att jag berätta som det var. Men ärligt hade inte kunnat gjort på annat sätt. Du är också den ända som alltid ståt kvar trots alla mina påhit med konstiga idéer om hur jag vill ha saker och ting. Du har alltid varit försynt och jag har alltid gjort allt jag kan för att inget dumt på internet skall komma om dig och de dina. För så funkar det i min värld.

Jag skyddar dom jag tycker om. På alla sätt och vis. Därför gör det ännu ondare när jag nu inte längre har tron på framtiden så som jag förr hade. Men jag är en envis typ som du och alla som känner mig vet så med lite helande energi och en massa djäkla anamma så är jag på benen snart igen. En sak har jag bestämt jag kommer hålla mina löften jag skrev här om dagen. Synas överallt och lite till. Kommer serve och finnas där för alla som vill och behöver. För bara då kan jag vara nöjd och hedra dig i allt du gjort för mig. Men mest Gratitude har jag för att jag får vara din vän.

Under bilder och låtar kommer hur jag tänker på framtiden!

Framtiden, smaka på ordet. Ja det är ett fint ord. På bilden ovan som även ligger på Facebook står det att jag tror på mig själv. Ja det gör jag. Men i hela denna resa jag dom sista åren gjort så har jag liksom tappat tron på framtiden. Den är för första gången i mitt liv tom. Det gör mig rädd. Jätte rädd. Jag vet vad jag måste göra. Men jag vet inte hur.

Måstena är dessa:
* Få till min ekonomi och få företaget att fungera. Dom två går hand i hand. Mer om det i senare blogg...
* Jobba på att börja tro på att det finns kärlek igen. För den tog liksom slut den tron, tron på kärleken längst med vägen. Som jag sagt jag tror på mig men om man inte har något att se fram emot då är det svårt att se kärlek.
* Att berätta hela min historia från det jag var liten till idag och även allt som hänt i resan med barnen.
* Att skilja mig...
* Att flytta till USA... det är mitt största mål. För utan barnen och kärlek måste jag leva och hitta tillbaka till ett liv, utan det måste jag hitta det som ger Goda Minnen.

Det var några punkter i allt jag tänker på framtiden. Men jag får ta en sak i taget. Så om jag lyckas med 20/80 metoden så vet jag att jag med säkerhet kommer tillbaka så fort jag bara kan.

Först ut hitta ett nytt varför, för som jag sagt jag har liksom tappat tron på framtiden....

Kram. /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer