Julen är på väg. Tre dagar som...

Ja vad borde dom vara dessa 3 juldagarna?

En traditionell jul, vad betyder det för dig? Jag har ingen traditionell jul. Jag tycker dock att julen är en härlig tid med ljus och mysiga stunder.

Jag är dock rädd för ensamheten jag haft i juletid under så lång tid. Men i år kommer jag leva ut julens alla fina saker så mycket jag kan. Dessa bilder tog vi när vi besökte en stor matkedja här om dagen.

December månad består av 3 födelsedagar och julhelgen och nyår för mig. Mina två döttrar fyller år och jag själv fyller år.... Eftersom jag inte får träffa mina döttrar när dom fyller år så kommer vi vid nästa träff om några dagar gratta den ena då hon fyller den 11 december och dom kommer gratta mig då jag fyller den 17 december och på det fira jul. Allt detta skall ske på 2 halv timme. Men vi gör det bästa vi kan och lite till.

Sen nästa gång vi kommer träffa dem alltså barnen blir som vi helt säkert tror i januari 2021 ddå får vi fira de andra som fyller den 30 december.

På allt detta så har jag ju slutat äta kött, kyckling och är glutenintolerant så det blir kul att dycka ner och ge er länkar och annat till en ganska ny värld för mig och kanske även dig...

På det hela taget så blir det en jobbig månad med många sorger tankar och därför kommer jag att försöka allt jag kan att ge er alla massa gratis julsaker i den digitala världen som bilder , mat saker och mycket mer jag kan hitta på.

Detta för att det är kul att ge men också för att hjälpa mig själv att komma för bi December och den högtid jag älskar mest men lider mest av. Med glädjen i behöl. Jag älskar ju att vara här på bloggen så det kommer bli kul...

Ses snart igen Kram vart du än är /ZitaZoo

Nu mer har denna sida en egen adress

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer