Lördags kväll med finaste vännen och god mat.

Det var 30 år och 19 år sen. Nu var det äntligen dags. Kvällen vart underbar, värdens trevligast vän, god mat och drinkarna var så goda.

Men vadå 30 och 19 år?

Det är 19 år sen jag var ute och hade kul på restaurang med krogen besök (är inte det ett fult ord? alltsåkrogen.) Så det var verkligen dags Att hitta i Stockholm är lätt men att hitta krogar när man inte varit ute på länge är super svårt. Min fina vän valde restaurang, efter den gick vi till en krog i centrala Stockholm. Vilken härlig kväll det blev.

Men 30 år vadå. Jo jag har varit helt nykterist i +30 år och det har jag gillat, ett val jag själv gjorde för att det kändes rätt. Denna kväll blev det drinkar och det kändes oki. Jag har länge undrat om jag skulle tycka det kändes oki och jag står fast vid min inte drickande värld utöver en sak om tillfället bjuder så kan en sån här kväll tillåta goda drinkar och det är oki att tillåta mig det dom 1 kanske 2 gånger på år det skulle kunna hända.

Tack min fina alldeles underbara vän för alla fina samtal, allt roligt, god mat, goda drinkar och att du är den bästa som finns!

Till er alla Kram vart ni än är och på återseende! ZitaZoo#NouwSeptemberChallenge

Se kort film på Instagram
Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer