Love! -Vadå du trampar på tår.

Vadå trampar på tår sa jag. Försöker bara hjälpa svara jag. Men du hjälper inte du trampar på tår. Detta konstatera den jag pratade med.

Jisses gör jag verkligen det? Jag som hatar folk som gör så. Hatar ja det är ett starkt ord. Zita tänker jag här tänk på ditt språk, du har ändå ägnat nästan 14 år att förbättra det så visa vad du går för "Crying out loud".

Sen kom alla dessa frågor jag bara måste få svar på. Dom var stora, allesammans. Dom sattes på i skrift i april förra året. Jag känner med den person som fick svaren på nästan alla dessa frågor placerat på guldfat utan att ens be om det. Ja jag har trampat på tår och ja jag har inte förstått att jag gjort det.

VARFÖR?

Enkelt jag har en så stor önskan att "serve" hjälpa, så jag är så där ruttet genom ärlig som man bara inte får vara. Det gör ont att få höra saker man själv inte ser. Jag vet för dom senaste 8 åren har detta varit så i mitt liv, en efter en har gjort precis det jag gjort mot andra. Varit ärlig, för ärlig och det har gjort ont i många människor.

Det är bara ett få tal som stannat trots att jag gör så.

Nu, idag vet jag vad som fattas för att jag skall kunna "serve" hjälpa. Det skall jag nu ägna mig åt att bygga. Bara då får jag vara jag och samtidigt finnas för dom som själva väljer att dom vill ha hjälp att bli dom, dom vill bli...

För det jag saknat i allt är en frame (en ram) som genererar i ett system, där kanske du eller du eller du, kan få det ni känner att ni behöver. Där kan jag ta er ett steg till, där ni kan se att ni klarar mer än ni tror. Allt detta inne i den ramen.

Jag vet att man inte bör kasta ursäkter om kring sig. Men det finns en ursäkt jag måste leverera och det kommer jag göra om några dagar. För det är och har inte varit ok av mig att trampa så mycket på tår som jag gjort till en person i mitt liv. Dock är jag så jätte grateful (tacksam) för allt denna person lärt mig och ståt ut med mitt sätt av oförstånd.

Nu kommer jag göra sista dagen av UPW för denna gång. Men det är absolut inte sista gången för detta var det mest nyttiga jag gjort i mitt liv.

Kram /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer