Min vägg av inte Unspoken precis som Snösätra Graffiti Wall of Fame

Hur menar jag här?

Bloggen är en väg av att kunna säja (skriva, prata, filma) vad jag känner, att kunna utrycka mig på det sätt jag är bäst på.

Att alltid vädra mina egna känslor, men också kunna ge er alla det nu vill ha, behöver och mina ideer på hur vi gör oss själva så bra vi vill vara. Detta är en vägg precis som när jag var i Snösätra och fotade Graffiti Wall of Fame.
Där man med graffiti ger sin tolkning på diverse saker... Ett vackert industri område där slummen i allra högstagrad lever MEN med ett utryck av skönhet i bild...

Att skriva är det i särklass det bästa jag vet. Att prata som många tror är det bästa är bara på 2 plats i min värld. Jag understryker här att prata är en underbar känsla i när man med rösten kan ge någon en speciell känsla...

Bilderna här under är några av dom vi tog i Snösätra. @zitazoo - ©ZitaZoo

Läs mer under bilderna....

No I Won't Live Unspoken!

Varför då tänker du säkert nu. Anledningarna är många och här kommer några.

Det finns så många av er där ute som inte klarar eller vågar pga någon anledning berätta det ni går igenom. Me alla ni måste få kraft någonstans ifrån. Så min historia är till för er för att hämta kraft att en dag komma till det ni vill.

Jag själv behöver få ur mig min historia så jag kan och orkar finns till för er alla!

Men mest för mina barn. Dom behöver få vet. Men även få höra att deras mamma alltid går och tar ett steg till i kampen att dom skall få deras mamma tillbaka och vice versa.

Att bli arg på myndigheter som många blir hjälper inte. Men att skaffa kunskap och glädje i sitt liv oavsett hur ont det än gör DET HJÄLPER. Det föder värme, förståelse och kommunikation. Men som i mitt fall så föder det även en väg till att hjälpa andra och lära ut hur kommunikation, förståelse och kunskapshämtning kan ge oss helade hjärnor och må bra...

Jag brukar säja vi väljer själva om vi vill må bra. Jag menar det. med det sagt så säjer jag inte att det inte finns ohälsa av alla det slag. För det gör det. men ju fler vi är som kan hitta vägen till att må bra. Ju fler är vi som kan hjälpa till att förstå och få andra att må bra. Det är min tro i allt jag går genom.

Kram vart du än är /ZitaZoo

No means No!

Så nej blev det!

Din kropp är din kropp glöm inte det!

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer