Nakenhet i ur och skur...

Manifestation in "The law of Attraction"

Mindfulness är en observation av sina egna tankar och känslor. Betydelsen att gå tillbaka och vara medveten om vad du känner, vad du tänker och vad du upplever. Detta kan sedan i sin tur användas för att behandla ett stort antal olika utmaningar och möjligheter. Detta används för att förbättra för dig själv i din vägledning.

Detta är uppmärksamhet hur vi hanterar olika händelser, tankar och känslor som normalt styr oss. Att gör detta med tillåtelse av sig själv, kan man i sin tur att förutse tankarna, händelserna och känslor. Man kan hantera dem och i slutändan förhindra det man inte vill ha och ge sig själv det man vill ha. Då får man "The law of Attraction".

Just nu gör jag en genomgång av resultat skrivning. Där sätter jag dom resultat jag vill ha för att sen sätta slut mål och delmål. För att sen i daglig transformation kunna manifestera min "The law of Attraction".

Ett intressant sätt att få mer ordning på sina känslor. Men också att kunna säga till sig själv nu är det dags att baka eller tvärt om att ta för sig.

Jag blev för ett tag sen inbjuden att medverka i en amerikansk masterclass/mind grupp. Detta är inget man kan betala för utan man blir utvald och inbjuden. Normalt hade jag sagt nej så som jag för herrans massa år sen gjorde till motsvarigheten vi har i Sverige mensa. Då jag inte förstod anledningen till varför jag skulle vara med där...

Men dom som driver denna masterclass/mind grupp är människor jag känt och jobbat jämte i flera år så detta vart en stor ära att få göra. På det så är det så mycket utbildning i detta som jag bara älskar. Det är 2 gånger i månaden och dessa tider vi sitter i Zoom är så häftiga. Från varje tillfälle får vi uppgifter som skall göras och sättas i verket. En av dom saker som kommit av detta är att jag äntligen fått förståelse för vad min "asperighet" stoppar och inte stoppar. Det är något jag är jätte glad för. Med det sagt kan jag nu ta den med mig och förstå på ett klarare sätt.

Tex har jag förstått hur man släpper taget när man inte känner sig trodd. Hur bra man faktiskt mår när man ser hur andra kan få en aha upplevelse när dom faktiskt förstår mig... Denna är jag inte så vann vid.

Men jag har också insätt att om någon inte förstår mig eller tvärt om om jag inte förstår den då måste man fråga eller om man märker att man inte är förstådd då måste man se till att göra sig förstådd.

En sak jag lärt sista året är att det handlar inte om att våga, det handlar om att man är ärlig mot sig själv och i sin tur mot sin omgivning.

För annars slutar det med att man hamnar tillbaka i gamla hjulspår. När man vill höra från den/dom man gillar men man säjer att man inte vill för att man märker att den/dom reagerar på visa sätt..

Detta är tyvärr ett extremt dåligt sätt att skydda sig själv för att se hur det egentligen är...

Tro mig jag vet för detta är just nu mitt största problem eller som jag egentligen borde säja utmaning att sluta med. För om jag vill få svar måste jag vara ärlig och säja det. MEN Jag vill ju få svar, så ut med språket säjer jag till mig själv....

Att känna sig naken i ur och skur kan skapa utmaningar vi gärna bygger in oss i som vi inte borde göra. Jag är av den sorten om jag bara vet att jag är om tyckt så har jag super världs tålamod och jobbar på som bäst för att nå mina mål.

Men utan den vetskapen blir jag surrig och arg på allt som ingen förstår....

Kram /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer