När allt går ur en och man behöver inse att och annat.

Livet är en väg att se över och gå rätt eller?

Helt plötsligt brött jag ut i ett hav av tårar. Dom bara kom, var liksom inte beredd. Allt kom på en gång. Säker var det än mening med det. Men det blev liksom för mycket på en å samma gång.

Det finns saker i livet som är svåra att släppa. Man vet att man måste men dom gör inte mindre ont för det. Men samtidigt vet man att man lärt sig otroligt mycket och att man inte vorre den man är om man inte skulle lärt sig så mycket.

Att ta nästa steg är oerhört viktigt, men det betyder inte att det inte gör ont. Men ärligheten mot sig själv är i slutänden super viktigt.

Jag måste göra detta för att komma dit jag skall. Jag hör ofta utrycket -gör dig av med det du inte vill ha så får du rum med det du vill ha. Men om man vill ha det då och det inte går då måste man släppa och gå vidare och inte titta tillbaka. Utan bara komma över det och se frammåt.

I mitt fall finns det inget annat val. Så enkelt är det. Men då kommer nästa fråga skall jag säja hejdå eller bara vända och gå. Mitt problem är att jag har inte varit ärlig mot någon men framför allt inte mig själv. Jag har tyckt det varit så jobbigt att erkänna sanningen för mig själv så jag har bara försökt att behaga alla efter allt dom säjer.

Men verkligheten är den att jag går under om jag inte gör detta val och går vidare och säjer tack för mig. Jag måste annama allt jag nu går igenom och mitt breakthrough Tony Robbins talar om kom redan innan UPW som börjar i mars.

När det kom så kom 3 saker till på en å samma gång. Det gjorde ont så tårarna forsa ner. Jag som skulle vara stark till rättegången den 10 feb. Ja vi är inte där än så det är bara jobba på.

Livet har alltid en mening, även fast vi kanske inte ser den.

Just nu är livets mening inte något jag ser. Men jag vet inerst inne att det finns där. Den är bara inte synlig. Idag prata jag med mina absolut finaste 3 underbara ungar. Dom är det bästa som finns. Tyvärr kanske deras mamma inte längre kan kämpa så mycket som hon gjort snart eftersom det gör så ont i mig att bli så knivhuggen i ryggen som jag blivit av deras storasyster. Ja jag har 4 barn. Men med alla dessa lögner så har jag iallafall lärt en sak. Att man alltid måste vara ärlig mot sig själv.

Därför måste jag välja mig ett tag framöver för att nå en status där jag mår bra. Min kropp är inte oki. Guillain-Barrés syndrom (GBS) min grund sjukdom gör sig påmind. Jag behöver fokusera på att bli bra och träna mer. Jag behöver fokusera på att skapa mig en tillvaro där jag får plats och där jag kan försörja mig själv. Jag behöver fokusera mig på att skaffa goda minnen.

Här om dagen slog det mig att även fast jag varit så otroligt oärlig mot mig själv så har nog den som är närmast förståt allt under yttan. Dock är det inget vi pratar om. Jag kan inte för det gör för ont.

Så jag måste släppa, släppa, släppa och ta nästa steg.

Bara vara jag och skapa goda minnen åt mig. På mitt sätt. Blogga på mitt sätt trots att det finns dom som klagar på mig. Även fast dom ber om ursäkt för det så gör det ont eftersom detta är min egen vägg av känslor och annat som jag behöver skriva av mig.

Jag vill inget annat än att finnas för andra men det måste vara på mina vilkor. Dagar som denna dag när den ena besvikelsen över den anda kommer och på allt det kom den breakthrough som jag så vel behöver men ärligt den gör ont och prata om den det kan jag inte. Så den sitter hos mig även fast jag vet att det finns iallafall en som förstår. Kanske inte tycker om det med förstår.

Mer om allt en annan dag. Nu gå ett steg till och bli glad igen.

Kram vart du än må vara. /ZitaZoo

alla bilder är © och jag äger licensen på dom.

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer