När jag vakna...

Skulle ta en paus och somna ifrån allt 1 timme

Så var jag på så tyst humör av sura tankar. Du vet så där när man bara inte kännner sig välkommen eller känner sig blääää...

Vad gör man då?

Normalt brukar jag medetera. Men energin nivån från andra håll är så extremt störande just nu så jag fick inte in fokus i det. Då är det bara hitta andra lösningar. XXX mmmm bra lösning men nej det är absolut ingen lösning just nu i min värld heller, jag är den mest halva man kan bli i den världen just nu på alla sätt och vis faktiskt...

Kanse sätta mig och vara kreativ med doodle eller junkjournal. Men insåg att det hinner jag inte för om en liten stund så börjar kvällens första livesändning sen direkt efter det är det barnen sen har jag ett telefonmöte direkt efter det... Så då var det bara en sak kvar.

Ta till det enda som gör mig glad på en direkt tanke. Men det bör jag inte tänka på för det får jag inte ändå. Men jag behöver känna glädje så det fick bli den tanken ändå.

Efteråt så öka min nivå så jag kunde sätta igång och få något gjort. Ja det finns vel alltid något gott i det som gör ont. Jag vill så gärna finnas till. Men jag får inte det. Så det är bara försöka släppa och ta nästa steg.

Idag vid en super lång promenad med min BS så såg vi 4 underbara dovhjortar. Så manifika. Då önskade jag att jag inte satt i rullstol för dom hade jag gärna krypt i buskarna för att fått fota. Försökte men kamera på telefonen räckte inte till då dom stod så till att det inte gick att fånga dom från vägen.

Solen lyser jag vill lyssa med den. Så det är bara försöka lite till och lite till och lite till. Så kanske jag så gör.

Om du är där ute och känner min sol så hoppas jag du gillar den lika mycket som jag.

Kram /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Hoppas du ändå har en bra onsdag! Kram fina du <3

nouw.com/hilma
ZitaZoo
ZitaZoo,
Tack fina. Önskar detsamma! <3
nouw.com/zitazoo