När kärleken tystnar

Kan det hända

Om det händer, när det händer. för det kan hända alla. Här vill jag säga det behöver inte vara i förhållande till den man är tillsammans med. Det kan även vara vänner, barn, den man litar på osv...

När kärleken tystnar...

Kärlek. Jag säger alltid att kärlek är det som får oss att bli det vi vill, det som får oss att ta ett steg utanför vår Comfort Zone.

Jag säger alltid att dom känslorna kärlek ger är det vi skall använda oss av så kommer vi et steg till, sen ett till osv.

Men vad händer den dagen kärleken tystnar? Vad händer den dagen vi blir tomma? Den dagen stegen tar slut?

Jag hamnade där och nu är jag INGEN!

I Game of Thrones finns en liten tjej som heter Arya Stark. Hon råkar som liten väldigt illa ut och blir väldigt hämndlysten. Hon träffar en man som heter Jaqen H'ghar.

Han är en ansiktslös man en lönnmördare och han utbildar Arya till att bli en av dom värsta i hela Got. Att leva i en kärlekslös värld är att bli kall, dö lite inombords. Men under hela serien (har inte sett hela än) så har jag fått känsla av att Arya letar efter något annat än det hon hela tiden visar upp. Hon visar en längtan att få göra illa dom som gjort illa henne och hennas älskade familj, hennes trygghet, hennes allt hennes kärlek...

Kärlek det tror jag hon letar efter och den kärleken trode hon att hon hittade i Jaqen H'ghar för han hjälpte henne och det blev en spegelkärlek så stark att hon inte kunde släppa det. Jaqen H'ghar i sin tur gör det samma som Arya...
Om det sen slutar så, det får tiden visa när jag ser klart serien.

Det jag försöker illustrera här är att, När man tror kärleken dör då hittar man alltid andra vägar.

I morse var jag ledsen, jätte ledsen. Så ledsen känner jag mig sällan.

Varför?

Jag är kvinnan, mamman som inte finns...

Efter en lång utredning ang. hemtagning av mina barn så har jag insätt att jag är mamman/kvinnan som inte finns. Jag har insett att man behöver inte älska alla. Man behöver inte ens tycka om alla. Men det man behöver är vara sann mot sig själv och dom man faktiskt älskar.

Jag älskar min bästa vän och hon är vacker, smart och finaste som finns. När hon åker bort så saknar jag henne mest i hela världen.

Jag älskar mina barn dom är tre små (håller på bli stora) fina, skriker efter sin mammas kärlek så mycket MEN det är förbjudet för enligt 60 sidor x 3 barn utredning så finns jag inte. Jag existerar inte. Jag är utan att behöva vara som Arya Stark vill bli, ingen lönnmördare.

Jag bara finns inte. Jag är = med 0.

I morse fick jag ett så fint meddelande.

Det stod så här;

God morgon mitt hjärta ❤️ hur mår världens finaste kvinna idag? ❤️❤️❤️

Då rann mina tårar för jag finns.

Jag är en Kvinna som tror på Kärlek, hop och mod. Jag kan inte älska alla, jag är inte stål. Men jag finns. Igår var jag på familjeterapin som är en sån där sak jag måste gå på. Jag fick frågan känner du dig som mamma.

JA det gör jag. svara jag. Jag sa även så här. Jag är mamma i alla lägen oavsett vad och det vet mina underbara 3 barn. Jag kommer alltid vara deras mamma, jag kommer alltid vara den dom kan lita mest på. Men jag måste följa lagar och regler så därför är jag Internet mamma till dom.

Nu är det så här jag har även en vuxen dotter.. Henne träffar jag inte hon har valt bort mig och det är ett val som måste stå för henne. Hon har pratat illa om mig och pga det så vill jag inte. men hon är min dotter, jag älskar henne över allt.

Men mitt val är att låta henne vara för hon vill inte. Jag känner att hon vill leva sitt eget och svartmåla mig så mycket hon kan i osanningar som aldrig hänt. Låt henne göra det då.

Jag har en annan väg i mitt liv och det kommer jag att göra oavsett vad. Hon är vuxen nu och bestämmer själv hur hon vill leva sitt liv så gör det då. Men snälla lämna mig utanför dina lögner för jag vill inte längre.

Det handlar bara om en sak, det handlar om pengar. Pengar min dotter tycker jag är skyldig henne. Pengar som hon fått för sig hon skall ha.

Jag är inte skyldig henne några pengar klart slut. Men så länge hon inte får dessa pengar då kommer lögnerna fortsätta.

Så fortsätt, för jag kommer fortsätta stå för den jag är, vad jag är och hur jag är. men framför allt det jag tror på.

Jag kommer fortsätta vara en internet mamma och finnas där om min tre underbara ungar behöver mig.

Internet kommer inte förrsvinna och dom kommer för eller senare se det oavsett vad.

Min kärlek till dom kommer aldrig sluta synas så enkelt är det.

Oavsett jag är ingen eller inte.

Kram vart du än är! /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer