Nätter - Ta itu med trådarna - Namn byte...

Förr så var mina vakna timmar i stort sätt bara nätter. Funderar starkt på att få till det så igen. Om jag ändå inte kommer ut så kan jag lika gärna vända tillbaka dygnet till nattetid igen... Som det ser ut nu så är mina timmar uppdelade i 4 delar på dygnet och då mest dagtid. Om jag delar dygnet på 2 och då 1 del sen dag/eftermiddag-tidig kväll och sista delen från kl 11 till ca 06-07.00 på morgonen. Alltså sova på morgon/förmiddag och gå upp eftermiddag.

Det brukar ta ungefär en vecka att få till ett sådant dygnsrytms bytte. Jag tror detta kan bli bra.. Vi får se om det är gör bart just nu.

Nu till något helt annat. När jag växte upp hette jag Cecilia och nu mer heter alla mina 3 döttrar det och dom två yngsta vill att jag lägger tillbaka det. Dom har frågat vid fler tillfällen, detta kom även upp sist jag träffa dom. Har funderat mycket på detta en lång tid. Så nu har jag beslutat att så göra. Så nu skall jag bara ta reda på hur man gör. Hoppas få till ett efternamns bytte också. Har redan bestämt vad jag skall hetta så jag måste bara ansöka om det och få det godkänt. Dock är det ju inte första gången jag byter namn så det bör ju inte vara så svårt...

Nu är det dags att köra en ny omgång... "Ta ett steg till" och försöka komma förbi den ledsenhet jag känner. Planeringen är klar och nu är det bara få till en persistens i den.

Att se, höra och känna med kärlek kommer alltid vara mitt redskap i allt jag gör så jag önskar dig Walk with Love.

Min kärlek ja den går som alltid till mina barn och den jag inte får älska.... Men envis som jag är så tänker jag göra det ändå....

Tack alla som kommit med fina ord när jag är ledsen. Ni andra också. En tanke jag haft hela dagen igår och idag är om man inte känner sig träffad varför lägga ner energi på saker då?

Kram /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer