#Nouw30daychallenge!

Blogg utmaningar är det super bästa som finns!

Det är nu dags för en ny utmaning här på Nouw. Det är ju det absolut mest kreativa vi kan göra. Att utmana sig själv att göra mer, sen lite mer och lite mer ändå. Att dessutom börja året med det mm så underbart.

Att bli det vi vill är det jag brinner för. Så självklart ärr jag taggad för en ny #Nouw30daychallenge. Den i September fick mig att uppnå en hel massa saker.

Men vad tänker jag mig då denna challenge skall ge. En hel massa. Du som läser måste självklart få en massa boost i dig själv, jag behöver få berätta massa fint, skoj och annat mellan himmel och jord...

Den största challenge blir nog min egen då jag skall jobba för att få ut något eller några inlägg varje dag...

Jag har ett mål så det är bara sätta igån. Vet att du kan hitta min blogg på ZitaZoo.Se nu mer... Jag blev Premium pro bloggare här på Nouw. Detta är en ny och rolig erfarenhet.

Just nu går jag och utbildar mig via USA i något som heter Start At The Top: Pivot Point. Det är med En av dom bästa i Entrprenör/investor världen kan erbjuda. Detta är så upplyftande och roligt. Att detta kom i December glädjer mig så mycket då jag verkligen behövde något som håller mig i gång allt jag kan.

I väntan på dom från rättegången och allt som händer denna månad så behövde jag massa upplyfftande. Jag har på allt detta fått en super fin förtidig födelsedagspresent. MEN jag kommer inte visa den förens på min Födelsedag den 17 December...

Så vist har vi en del att göra. Har en del freebie att dela up framöver också. Å massa annat kul.

Till mina bästa finaste barn... Älskar er alltid och saknar er mina fina bästa kids. Spelar ingen roll vart i världen vi är. Nu är alltid med mig i mitt hjärta och jag i era. Ni rockar bäst vänner.

Jag tjuvstartar nu denna #nouw30daychallenge

Kram vart du än är /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer